Soția lui Giacomo în spatele demisiei lui! L-a trădat la AUTORITĂȚI

1373
Fotografie din 2012, când Ioan Petran...era cineva :)

Mai țineți voi minte că în urmă cu câteva săptămâni, consilierul local Giacomo Dreoni a demisionat din administrația clujeană și din PNL? Au curs scenarii de tipul că se apucă intens de deschiderea unui restaurant, că are planuri de bussiness cu senatorul Marius Nicoară, că s-a supărat pe PNL Cluj, etc. și seplecanisme de tot felul . 

Dar nu e chiar așa. Vrăbiuțele Gazetei de Cluj au aflat una tare și bună. Soția acestuia l-a reclamat la Agenția Națională pentru Integritate, deoarece, sufletistul Giacomo a făcut parte din Consiliul de Administrație al școlii unde învață fiica sa.

Astfel că inspectorii ANI au început să facă cercetări și au sunat la unitatea respectivă de învâțămant. Imediat după, o fană de-a italianului liberal l-a avertizat pe acesta, iar Giacomo a decis rapid să iasă din sfera politico-administrativă. 

Cam așa e…”într-o lume de șerpi, nu câștigă cel ce are veninul mai puternic, ci cel ce are antidotul”.Trist…că nouă ne plăcea de el la ședințele Consiliului Local… ne plăcea că nu se prezenta…

1 COMENTARIU

  1. Si domnul consilier Florian de la PNL face parte din consiliul de administratie al unei scoli.

    Din pozitia lor in consiliile de administratie pot ajuta scolile ca si asa sunt subfinantate.

LĂSAȚI UN MESAJ