Specialist in leadership vine la Cluj să dea lecţii şefilor

390

Facultatea de Business, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în parteneriat cu Advanced Thinking Innovation, organizează conferința cu tema Nu imitați! Inovați! Cum construim organizația viitorului?, avându-l ca invitat pe domnul dr. Cristian Matei, unul dintre specialiștii recunoscuți la nivel mondial în Leadership și Management Strategic.

Conferința va avea loc în data de 25 noiembrie 2013, în Amfiteatrul Facultății de Business, str. Horea, nr. 7, Cluj-Napoca, începând cu ora 14:00.

Domnul dr. Cristian Matei este singurul român care deține o dublă certificare ca Master Black Belt în Lean Six Sigma – îmbunătățirea performanțelor proceselor în organizații, atât din partea Grupului ALSTOM (Elveția/Franța, 2006), cât și din partea Six Sigma Academy (SUA, 2005-2009).  A participat activ, în calitate de membru al echipelor de top-management sau ca adviser (consultant) extern, la elaborarea de strategii de dezvoltare pentru companii de anvergură mondială, precum ABB,

Alstom, Airbus, Boeing, Nissan, Suzuki, Societe Generale, Lufthansa sau British Airways. În anul 2011, domnul Matei a primit la Londra premiul special din partea IQPC (International Quality and Productivity Center), pentru contribuția adusă la nivel mondial în îmbunătățirea performanțelor organizațiilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ