Un tratament cu implant dentar reprezinta, la ora actuala, solutia optima pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa, indiferent de gravitatea sau complexitatea cazului cu care te confrunti. Astfel, daca ti-ai pierdut un dinte, spre exemplu, exista posibilitatea de a-l inlocui in timp record, cu maxim de eficienta si confort, prin intermediul tehnicii computerizate pentru implant dentar One Day. Dupa cum spune si numele acesteia, inlocuirea dintelui se face intr-o singura zi!

De asemenea, in cazul in care ti-ai pierdut arcada inferioara a danturii (de la nivelul mandibulei), arcada superioara (de la nivelul maxilarului) sau chiar intreaga dantura, poti apela la inovatorul sistem de implant dentar Sky Fast&Fixed de la Bredent. Ce rezultate iti ofera acesta? In doar 24 de ore vei beneficia din nou de dinti ficsi, perfect estetici si functionali, inlocuind astfel proteza mobila, care de cele mai multe ori se dovedeste a fi insuficient de eficienta si incomoda.

Asadar, implantul dentar reprezinta fara dar si poate un subiect de maxim interes pentru toti pacientii care sufera de pierderea dintilor, indiferent ca e vorba de o pierdere partiala sau integrala. Prin urmare, afla in continuare mai multe detalii despre aceasta solutie de inlocuire a dintilor care a revolutionat lumea stomatologiei si viata a milioane de pacienti din lumea intreaga!

  1. Stiai ca… un tratament cu implant dentar se desfasoara in doar 3 etape? In prima faza, are loc montarea implantului propriu-zis, care se prezinta sub forma unui surub din titan si este inserat in structura osoasa a pacientului. Astfel, practic, este realizata o noua radacina dentara pentru un nou dinte. Ulterior, dupa aproximativ 6 luni de la interventie, are loc montarea bontului protetic, urmata de atasarea coroanei finale. Coroana este realizata din ceramica de inalta rezistenta si durabilitate, imitand smaltul dentar. Aceasta are rol estetic si functional, fiind partea vizibila a noului dinte.
  2. Stiai ca… un tratament cu implant dentar este mai putin dureros si invaziv decat puntile dentare? Acestea din urma sunt solutii invechite de refacere a danturii, implicand scoaterea nervului a celor doi dinti invecinati dintelui lipsa.
  1. Stiai ca… poti recurge la un tratament cu implant dentar chiar si in cazul in care ai structura osoasa afectata? In asemenea situatii se apeleaza la o procedura suplimentara de aditie osoasa pentru maxilar sau mandibula, in functie de caz.
  1. Stiai ca… toate componentele unui astfel de tratament sunt realizate din materiale 100% compatibile cu organismul uman? Acestea sunt: titan, zirconiu, ceramica. Prin urmare, nu exista riscul ca posibilele investigatii RMN ulterioare sa fie afectate, deoarece aceste materiale nu contin fier.
  1. Stiai ca… toate miturile conform carora implantul dentar poate provoca aparitia cancerului sunt in realitate false? Aceste mituri nu au fost niciodata demonstrate stiintific!
  1. Stiai ca… durata medie de viata a unui implant este cuprinsa intre 10 si 15 ani, iar ea se poate prelungi pentru tot restul vietii? Acest lucru depinde de regulile de igiena pe care trebuie sa le urmezi constant si de controalele periodice la medicul stomatolog. Asadar, nu neglija in niciun caz igiena orala si nici nu amana inlocuirea dintilor lipsa, deoarece acest lucru iti poate afecta inclusiv fizionomia!

Implant_dentar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.