YouthBank Cluj lanseaza un program care da startul concursului de finantare a proiectelor implementate de liceenii clujeni care pot fi finantati cu o suma cuprinsa intre 2.000 si 3.000 de lei din fondul  de 46.000 de lei. Suma a fost stransa cu ajutorul celor  15 liceeni care fac parte din echipa YouthBank Cluj.

Noutatea acestui eveniment consta in lansarea cafelei YouthBank, care este prima actiune de marketing comunitar desfasurata de echipa YothBank Cluj, cu sprijinul cafenelei Q Caffe.

Evenimentul se va desfasura vineri, 27 februarie 2015, la ora 14:00, la cafeneaua Q Caffe si are drept scop lansarea concursului de proiecte adresat liceenilor din Cluj-Napoca. Elevii pot aplica pana in 13 martie 2015 , valoarea totala a fondului fiind de 46,627 de lei, suma castigata prin evenimente si actiuni organizate de membrii YothBank in perioada octombrie 2014- ianuarie 2015 si din contributia BRD-Groupe Societe Generale, partener national al programului care a decis ca anul acesta sa acorde o suma mai mare pentru a completa fondul YouthBank Cluj, 33,305 lei, in vederea cresterii impactului programului in comunitatea clujeana.

Aceasta conferinta va oferi detalii privind concursul de finantare, cum ar fi procedura de aplicare, criteria de eligibilitate si criteria de selectie, dar si etepele concursului de finantare.

La eveniment vor participa reprezentanti ai Fundatiei pentru Implicarea tinerilor, coordonatorul local al programului, membrii echipei YothBank Cluj, cadre didactice, reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Cluj, elevi, reprezentanti ai ONG-urilor si ai sponsorilor programului.

 

,, Incercam sa prezentam in fiecare liceu oportunitatile noastre, atat cat ne permit si profesorii in timpul orelor de curs. Vom incerca sa transmitem mesajul pe cale orala, deoarece prin afise, Facebook si alte mijloace de comunicare elevii vad si uita informatia”, a declarat pentru gazetadecluj.ro Bianca Marcoci, coordonator program YuthBank Cluj.

 

YouthBank Cluj , program lansat in 2006 in Cluj-Napoca de catre Asociatia pentru Relatii Comunitare, este administrat de catre un grup de elevi cu varste cuprinse intre 14 si 19 ani si urmareste construirea, promovarea si administrarea unui fond special destinat proiectelor implementate de catre liceeni in scopul dezvoltarii comunitatii locale. Astfel, tinerii au acces la un cadru pentru dezvoltare pesonala, dobandind abilitati de leadership, comunicare si management financiar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.