Tudor Grindean, inspectorul sef al IPJ Cluj, si acolitii sai isi bat joc de Legea 544/2001 care explica ca raspunsul catre mass-media sa fie unul prioritar. Gazetadecluj.ro a facut un experiment si a solicitat infractiunea pentru care este cercetata o persoana atat IPJ Cluj, institutie condusa de Tudor Grindean, cat si Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca. Oficialii Parchetului au raspuns in aceeasi zi cu data inregistrarii, pe cand celor de la IPJ Cluj le-au trebuit cinci zile sa ne furnizeze acelasi raspuns la aceeasi solicitare. Pura bataie de joc, domnul Grindean! Suntem convinsi ca asta nu este transparenta despre care le tot vorbiti subordonatilor. Pentru ca ati picat testul transparentei.

Puteti urmari mai jos o GALERIE FOTO cu experimentul lansat de gazetadecluj.ro la care IPJ Cluj a picat.

Mai citeste si:

Controlul de la IPJ Cluj, fara rezultat de 6 luni. Grindean nu a luat nicio masura

 

solicitare ipj cluj parchetul de pe langa judecatoria cluj-napoca
Solicitarea am adresat-o atat Parchetului Judecatoriei Cluj-Napoca, cat si IPJ Cluj in cadrul aceluiasi mail trimis pe 11 decembrie la ora 19
parchetul de pe langa judecatoria cluj-napoca
A doua zi am primit deja raspuns de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca, iar cei de la IPJ Cluj au venit abia cu un numar de inregistrare
ipj cluj raspuns dumitru farcas
Raspunsul IPJ Cluj a venit abia dupa cinci zile

Citeste pe aceeasi tema si:

EXCLUSIV Maestru Dumitru Farcas a ramas fara permis. Cetateanul de onoare al orasului Cluj-Napoca, prins baut la volan

Unii politisti din cadrul IPJ Cluj nu au nicio vina pentru faptul ca IPJ Cluj raspunde in bataie de joc solicitarilor adresate de catre presa. Unii politisti chiar isi fac treaba si opresc cetatenii de onoare ai municipiului Cluj-Napoca, cum este cazul lui Dumitru Farcas. Faptul ca politistii efectueaza cercetari in acel dosar era un fapt cunoscut si la care oficialii IPJ Cluj au oferit deja o confirmare. Dar sa le trebuiasca cu cinci zile mai mult decat colegilor lor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca pentru un raspuns banal este de-a dreptul o rusine. Asa ca fraza de cliseu de la sfarsitul raspunsului IPJ Cluj nu este adevarata, ci doar un populism ieftin.

 

„Va multumim pentru increderea acordata si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate in rezolvarea problemelor ce intra in competenta institutiei”, incheie intr-un limbaj de lemn oficialii IPJ Cluj.

Oricum, Tudor Grindean, seful IPJ Cluj, ar trebui sa ia o masura fata de aceasta bataie de joc la adresa mass-media. Va multumim pentru increderea acordata gazetadecluj.ro, institutie care nu se lasa influentata de marimea gradelor voastre….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.