Suporter ghinionist! L-a prins Poliția cu obiecte interzise pe care a vrut să le ducă la meciul U Cluj – Dinamo

134

Un tânăr de 20 de ani a vrut să își susțină echipa favorită la meciul U Cluj – Dinamo, programat în 29 noiembrie, dar scenariul pus la cale a fost spulberat de polițiștii clujeni.

Tânărul a vrut să ducă pe stadion petarde și fumigene, dar polițiștii l-au prins exact când a ridicat obiectele de la firma de curierat.

”La data de 23 noiembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un tânăr, de 20 de ani, din Petroșani, care avea asupra sa 69 de articole pirotehnice interzise deținerii (fumigene, petarde luminoase, torțe). Cel în cauză a fost depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, imediat ce a preluat articolele pirotehnice de la o firmă de curierat. În ceea ce privește materialele pirotehnice, există indicii că acestea urmau să fie folosite cu ocazia desfășurării partidei de fotbal dintre echipele Universitatea Cluj-Napoca și Dinamo București, din data de 29.11.2017”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Articolele pirotehnice au fost ridicate și indisponibilizate în vederea continuării investigațiilor.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept,  fapta prevăzută și pedepsită Legea nr.126/1995 – privind regimul materiilor explozive, republicată.

LĂSAȚI UN MESAJ