Tatăl fostului ministru de Justiție din Cabinetul Cioloș Raluca Prună, fost agent al Securității, încasează o pensie de aproape 2000 de euro.

Mihai Gâdea a dezvăluit într-o emisiune la postul Antena 3 că Vasile Prună a fost devoalat recent ca agent al Securității în calitate de diplomat în MAE înainte de decembrie 1989 lucrând pe relația Orient și URSS, fiind menționat și în celebra listă de securiști din MAE a lui Mircea Răceanu, un fost diplomat roman condamnat la moarte de Nicolae Ceaușescu pentru spionaj în favoarea americanilor în 1987, informează Flux 

Mai mult, pe relația Orient, Vasile Prună a reprezentat România lui Ceaușescu în timp ce Securitatea sprijinea statele și organizațiile teroriste arabe în lupta împotriva Occidentului, mai multe atentate fiind organizate în comun de București și amicii arabi ai fostului dictator.

 

3 COMENTARII

  1. Nu ne miră atitudinea d-nei fost-ministru față de români:
    Un fost ministru și eticheta sărăciei în România!
    În primele zile ale săptămânii, un fost ministru (al Justiției!) din Guvernul Cioloș făcea aprecieri inadmisibile, pe pagina sa de FB, cu privire la o categorie socială pe care doamna ex-ministru o eticheta drept „Votant tipic PSD”. Termenii erau aceștia: „…un votant fie interesat de pensia lui speciala si de pensionare la 40 de ani, in genere un mediocru, fie un dezavantajat social care e tinut in lanturile asistentei sociale de 27 ani, cel mai adesea turmentat inca de dimineata, cu copii multi pe care ii arunca in lume ca sa isi sporeasca venitul din alocatii si creditul pe caiet la crasma, cu copii pe care ii abuzeaza de multe ori, cu care se poarta violent si pe care ii retrage de la scoala pentru ca sunt o mana de lucru gratuita.”
    Cu ce criterii sociologice, cu ce măsurători și parametri a lucrat Raluca Prună atunci când a despărțit apele și a pus etichete, nu ni se spune. Aflăm doar că în țara asta sărăcimea înseamnă, în ochii unui politician, „votant PSD”. Nu mai există indicatori-cheie care măsoară calitatea vieții populației, amintind aici că, de pildă, mortalitatea infantilă (moartea copiilor de la naștere până la împlinirea unui an de viață, o categorie la care România se află pe locul întâi în Europa de aproape un deceniu!) reprezintă un indicator de bază al stării economico-sociale și de mediu al unei comunități umane. Mai mult, aflăm din rapoartele oficiale, și îi amintim doamnei ex-ministru, că România este țara europeană care cheltuiește cel mai puțin pentru sănătatea și educarea populației. Cum traducem acest fapt? Să zicem așa: România este statul care cheltuiește cel mai mult pe salarii de politicieni, pe pensii speciale, pe privilegii de partid (TOATE partidele!)

    Cât din această tragedie vă asumați, ca politician, doamnă ex-ministru? Câți dintre copiii morți în ultima jumătate de secol să fi fost ai votanților PSD și câți ai votanților dvs.? Să le însemnăm crucile? Să îi trecem în pomelnice roșii, galbene, portocalii?
    http://stiri.botosani.ro/stiri/opinii/romania-decazuta-din-drepturi-epidemia-de-ura.html

    • Corect din nou Gicule. Daca imi permiti, as completa fraza „România este statul care cheltuiește cel mai mult pe salarii de politicieni, pe pensii speciale, pe privilegii de partid (TOATE partidele!)” si cu angajatii MAI (avem politisti cat pentru doua tari dar cand ai nevoie de unul, ia-l de unde nu-i) si cu securistii, cea mai securizata tara, doar SUA ne intrece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.