Taximetrist dat afară dupa ce a scupiat o Clujancă

222

Taximetriștii din Cluj nu îsi respecta clienții, acest fapt fiind dovedit de catre o Clujancă, care în urma unei solicitări prin aplicația Clever Taxi s-a trezit scuipată si înjurată de catre taximetrist.

Doamna ne-a sesizat acest caz și am luat măsuri imediate. Taximetristul a fost concediat pe loc. Noi ne disociem de un astfel de comportament pentru că suntem în serviciul clienților”, a declarat managerul dispeceratului, Ioan Pugna

Azi, in jurul orei 17.32, am solicitat un taxi prin aplicatia Clever pe str Giordano Bruno nr 30. In 5 min a sosit dl P. Vlad Sergiu din cadrul companiei Good Cab cu nr de inamtriculare CJ-91-ZHM Dacia Logan 2014. Extrem de iritat ca l-am apelat telefonic cu cateva minute inainte a inceput o conversatie acida la adresa mea, timp in care sesizez ca vorbea si la telefonul mobil.

L-am rugat sa nu mai vorbeasca in timp ce conduce si in acel moment a inceput sa injure si sa vorbeasca extrem de urat la adresa mea, ca isi baga ceva in locul meu de munca, in mine si ca daca nu-mi convine sa cobor. L-am rugat sa termine cu injuriile si sa ma lase in Autogara Beta.

In momentul in care am dat sa cobor m-a scuipat, injurandu-ma de mama. Doresc sa reclam acest aspect, doresc sa i se suspende autorizatia cu nr 1949 pentru firma Vlad&Sergiu Taxi SRL indicativ 27 Good Cab, astfel de grobieni neavand ce sa caute in serviciul public de taximetrie. Doresc sa mentionez ca am depus plangere si la dispeceratul firmei Clever, precum si in cadrul firmei Good Cab in servicul caruia se afla acest individ. Doresc sa fiu informata cat mai curand de demersurile solicitarii mele”, a scris Corina Suteu, pe aplicația My Cluj, administrată de Primăria Cluj-Napoca.

Clujeanca solicită ca taximetristul să fie sancționat, mai ales că Primăria Cluj-Napoca este cea care a emis respectiva autorizație.

Celor spuse de la firma de taxi, taximetristul ar fi fost sanctionat cu si concediat pe loc, asa cum a solicitat si Clujanca scuipată și înjurată.

Sursa: stiridecluj.ro