Țeparul imobiliar Traian Floarea Ianson așteaptă azi verdictul la un nou dosar penal

903

Magistrații de la Judecătoria Cluj Napoca ar trebui să se pronunțe astăzi într-un nou dosar penal care îl vizează pe clujeanul Traian Floarea Ianson, acuzat de mai mulți clienți de țepe imobiliare. De această dată, Mariana Mircea și JOSE EUGERGIOS PLAZA au făcut o plângere penală împotriva imobiliarului clujean, dar procurorii au emis o soluție de neîncepere a urmăririi penale pe care cei doi au contestat-o în cadrul instanței clujene. În mod normal, judecătorii ar fi trebuit să se pronunțe la mijlocul lunii, dar au amânat pronunțarea pentru astăzi.

Traian Florarea Ianson este fiul lui FLOAREA IANSON MARIANA, medic expert al asigurărilor sociale, şef serviciu Expertiză medicală şi recuperarea capacităţii de muncă din cadrul Casei de Pensii a Judeţului Cluj, care a fost condamnată de magistrații clujeni la 2 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de încercare de 4 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Traian Floarea Ianson, care și-a schimbat numele în Traian Onuc, este cunoscut pentru mai multe țepe imobiliare date în Cluj Napoca. Anul trecut, a fost arestat preventiv, între timp eliberat şi pus sub control judiciar. Este acuzat de înşelăciune cu un prejudiciu estimat la 680.300 euro. Inculpatul numit acum Onuc are în Cluj-Napoca două proiecte imobiliare– două blocuri de câte opt etaje pe strada Miko Imre nr. 14 şi un alt bloc pe strada Fabricii nr. 67.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ