Țeparul Traian Onuc, mesaje ironice la adresa procurorului Pantea Marius Călin: ”Vreau să îi transmit ”PĂPUȘARULUI”…”

1898

Traian Onuc (fost Floarea Ianson) este acuzat de înşelăciune cu un prejudiciu estimat la 680.300 euro. A fost arestat preventiv la sfârşitul lunii mai 2016, între timp eliberat şi pus sub control judiciar. După ce în urmă cu câteva luni, Traian Onuc a postat pe un site de anunțuri imobiliare – www.homezz.ro un mesaj ironic atât pentru cumpărători, cât și pentru membrii Tribunalului Cluj, el crezându-se lipsit de orice vină, Onuc și-a făcut un site unde postează noi mesaje la adresa procurorului Pantea Marius Călin, numindu-l în repetate rânduri ”păpușar”. 

Vă prezentăm câteva paragrafe postate de Traian Onuc pe site-ul www.onuctraian.com.:

Traian mai spune că problemele oamenilor care locuiesc în imobilele construite ilegal de el sunt nerezolvate, se datorează procurorului:

”Prin interdicțiile la care sunt supus, nu am putut nici măcar să îi ajut (n.r. pe cumpărători) să își poată obține aprobările pentru racordarea la curentul electric, deși am încercat. La acest moment, promitenții cumpărători trăiesc un iad, nu au utilități, nu au nimic, și cel mai mulți s-au decis să părăsească spațiile pe timpul iernii din cauza frigului”. Din perspectiva lui Traian Onuc, toate prejudiciile aduse oamenilor sunt ”din cauza interdicțiilor pe care procurorul Pantea Marius Călin le creează acestora”.

”Vreau să îi transmit ”PĂPUȘARULUI”, dacă unele ”PĂPUȘI”, ”M.A.I.” acționează doar la ”sfori”, fără să respecte contextul legal, atunci și acestea ar trebui să nu mai facă parte din recuzită și să fie înlocuite cu altele sau să fie manipulate cu cătușe”, adaugă Traian Onuc, convins că i se face o nedreptate.

Pe propriul site, la categoria ”4 My Love P.M.C.”, Traian Onuc a postat și un video la adresa procurorului Pantea Marius Călin. 

 

Citește și: Traian Onuc: ”Parchetul se mărgineşte la a mă acuza, dar practic nu rezolvă nimic, neavând competenţă”

Ţeparul Traian Floarea Ianson (Onuc) minte din nou

Ţeparul îşi schimbă numele, dar năravul ba. Traian Floarea Ianson a revenit pe piaţa imobiliară clujeană

 

 

4 COMENTARII

  1. Vreau sa va transmit pe aceasta cale ca inculpatul Floarea Ianson Traian (Onuc Traian) pe langa faptul ca nu a incercat sa ne ajute prin niciun mijlloc,chiar a pus bete in roate in privinta continuarii lucrarilor de catre locatari.Pe langa acest aspect,”dezvoltatorul”vinde in continuare apartamente pe strada Miko Imre nr 14 corpul C1,cu toate ca legea interzice acest lucru si s-a apucat sa faca sapaturi la aceeasi adresa pentru constructia corpul C3 desi are interdictie de a mai construi.Macar daca nu ne ajuta primaria cu nimic sa-l opreasca pe acest nemernic sa mai vanda iluzii oamenilor.

  2. Bai sclavule ,fa tu deștept ratat prost redus și handicapat , citește codul civil și schimba tu legea dacă te dai așa deștept si Onuc nu mai construiește, voi vorbiți mult și prost și induceți oamenii in eroare ca in trecut sclavilor .

LĂSAȚI UN MESAJ