Tișe rămâne cu sancțiunile de la Curtea de Conturi

276

Curtea de Conturi a României, în urma controalelor făcute la CJ Cluj a sancționat instituția pentru neregulile depistate.

Șeful executivului județean, Alin Tișe, a contestat raportul Curții de conturi în instanță, însă Tribunalul cluj, la începutul acestui an, a decis să respiongă contestația CJ Cluj.

De asemenea, și Curtea de Apel Cluj a menținut aceeași hotărâre, judecătorii clujeni pronunțându-se definitiv asupra acestei chestiuni.

”Respinge cu majoritate recursul declarat de Președintele Consiliului Județean Cluj Alin Tișe împotriva sentinţei civile nr. 1189 din 28.02.2017 pronunţată în dosarul nr. 5201/117/2016 al Tribunalului Cluj pe care o menţine în întregime. Decizia este definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 9.10.2017. Cu opinie separată în sensul admiterii recursului, casării hotărârii şi trimiterii cauzei spre rejudecare.”, au hotârât magistrații clujeni.

Printre neregulile cele mai flagrante depistate de inspectorii Curții de conturi se numără situația dezastroasă și decontările făcute pentru Centrul integrat de deșeuri Cluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ