Trafic de coşmar în Floreşti. DRDP repară câteva gropi în ritm de melc

141

Coloane de 5 kilometri şi muncitori care se odihnesc la umbră. Aşa arăta astăzi traficul în cea mai mare comună din România, pe cel mai circulat drum din ţară.

Primarul din localitate, Horia Şulea, a dat vina pe autorităţile regionale şi centrale pentru aceste probleme.

„Trafic aproape blocat pe 5 kilometri. Adică grija CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) şi DRDP (Direcția Regională de Drumuri și Poduri), administratorii celui mai aglomerat drum din România (conform studiilor reprezentanților UE)”, a scris edilul pe pagina personală de Facebook.

Primarul este nemulţumit de ritmul lucrărilor.

„Totul pentru câteva petice de asfalt. Realizate în ritm alert de muncă, după cum se vede în foto. Până se va putea circula pe peticele turnate, mai este vreme… de stat în trafic”, a spus edilul.

Constructorii sunt acuzaţi că nu lucrează noaptea sau în zilele în care traficul este mai scăzut.

„Nu contest necesitatea reparațiilor, ci modul în care se execută lucrarea și perioada de lucru (zilele trecute, la valori reduse de trafic nu s-a putut interveni, ce să mai spunem în cursul nopții). Totuși, vorbim de cel mai aglomerat drum din România. (DN1, E60 – sector A3 / Nodul N Cluj Napoca)”, a precizat primarul Horia Şulea.

LĂSAȚI UN MESAJ