Traseistul turdean Mircea Irimie a fost numit secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social

260

Premierul Grindeanu l-a numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social pe turdeanul traseist politic Vincențiu Mircea Irimie. Politicianul turdean, fost viceprimar la Turda, a fost înregimentat la PDL, ulterior în PC, care a fuzionat cu ALDE, iar acum este unul dintre susținătorii, fără carnet de membru, al PSD.

În urmă cu câțiva ani, liberalii turdeni l-au numit pe Irimie într-un comunicat de presă ”exponentul politicii cu două fețe”.

”PNL, PMP și UDMR, în calitate de formațiuni politice semnatare ale protocolului politic care a fost agreat și semnat inclusiv de ALDE, prin reprezentantul său, deputatul Mircea Vicentiu Irimie, își manifestă profunda dezamăgire față de modul în care deputatul Mircea Vicențiu Irimie a acceptat să devină exponentul ”politicii cu două fețe”, negociind atât cu noi, cât și cu PSD-PRM, pentru formarea unei majorități în Consiliul Local Turda, trădând apoi angajamentul politic asumat cu o zi înaintea ședinței de constituire a Consiliului Local Turda.

Pentru informarea publică, precizăm că Mircea Vicențiu Irimie, în calitate de reprezentant ALDE, a semnat un protocol politic, alături de PNL-PMP-UDMR, care prevedea susținerea pentru funcția de viceprimar a candidatului PMP, respectiv a domnului Adrian Nap. Protocolul conținea și alte prevederi benefice cetățenilor, respectiv promovarea unor principii de transparență, bună funcționare a societăților comerciale subordonate administrației locale, susținerea proiectelor de dezvoltare locală și de funcționare a administrației publice care aveau ca scop îmbunătățirea calității vieții cetățenilor, respectiv susținerea unor principii de transparență decizională și de consultare a cetățenilor”, arată comunicatul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ