Tudor Chirila live din centrul protestelor de la Bucuresti

48

Tudor Chirilă s-a numărat printre protestatarii care au manifestat în Piața Victoriei împotriva proiectului privind modificarea legilor Justiției anunțat de ministrul Tudorel Toader.

„Piata Victoriei. In jur de 2000 de drogati platiti de Soros la 20 45″, a scris artistul pe pagina sa de Facebook, mesajul fiind însoțit și de un filmuleț.

Aproximativ 1.600 de persoane, potrivit unor surse oficiale citate de Agerpres, s-au adunat, duminică, în Piața Victoriei. Oamenii au fluturat steaguri tricolore și ale Uniunii Europene, au aprins lanternele telefoanelor mobile, au suflat în vuvuzele și au scandat ”Hoții” și ”România cere fără grațiere”.

Proteste au avut loc și în Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași și Craiova. Aproximativ 600 de persoane s-au adunat și au scandat împotriva ministrului Tudorel Toader.

1 COMENTARIU

  1. Mecla aia’ strâmbă și privirea de posedat, nu inspiră încredere nici unui om normal. Unde mai pui că își deversează mizeria aia de „Let’s have sex”, la începutul aparițiilor sale publice sponsorizate de primării, pe când audiența este compusă în majoritate din familii cu copii. Individul are o agendă și o înclinare care nu sunt bune. Cel mai bun răspuns? Ignorarea scălâmbăieililor sale.

LĂSAȚI UN MESAJ