Ioan Ardelean in arest la domiciliu si 11 studenti devin suspecti in dosar

2428

Update: Duminica seara, judecatorul Marius Lupea de la Tribunalul Cluj a dispus arestul la domiciliu pe o perioada de 30 de zile pentru profesorul UTCN, Ioan Ardelean.

Potrivit surselor, in urmatoarele zile avocatul ce il apara pe profesorul prins cu mita, ieri, 2 septembrie, va contesta masura dispusa de instanta.

Procurorul Botogan a cerut instantei doar masura preventiva impotriva lui Ioan Ardelean, lasand la o parte discutia cu privire la ceilalti 11 studenti care, potrivit surselor au devenit suspecti in acest dosar.


 

 

Surse apropiate anchetei confirmau, ieri-seara, pentru Gazeta de Cluj retinerea pe 24 de ore a profesorului de la UTCN. Aparent, procurorul Marius Claudiu Botogan i-a transformat pe ceilalti 11 studenti ai UTCN in suspecti pentru savarsirea infractiunii de dare de mita.

studenti utcn Reamintim ca sambata la orele amiezii cei de la Directia Generala Anticoruptie impreuna cu reprezentanti de la Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj au afectuat perchezitii la UTCN in timp ce Ioan Ardelean evalua restantierii la materia pe care o preda.

Potrivit anchetatorilor, pe catedra acestuia au fost gasite mai multe plicuri de bani despre care se presupune ca ar fi fost primite de Ardelean de la studenti pentru ca cei din urma sa promoveze la materia sa.

3 COMENTARII

  1. La şcoală nu vin, de învăţat nu învaţă! Chiar vor 5-iul degeaba?
    Acu să-i vezi pe tinerii şpăgari ce se vroiau mari specialişti!
    Sau……”colegial”, posibil că se dorea ca profesorul pensionar să plece acasă şi să vină unul mai tânăr! Ce atâta plata cu ora la boşorogi?????????????? Aşa-i dom procuror? Să mai ia şpagă şi tineretul intelectual! Nu-i aşa?

  2. Scapă toti , in Cluj Napoca , frăția este in floare , aici unde diplomele sunt luate doar cu șpăgi , doar se știe asta , dar trebuie verificat si cercetat de procurori care nu si-au luat diplomele si licențele la fel ca studenții menționați .

  3. „AI CARTE, AI PARTE !” Ai vas’t ce buna-‘i zicala ? Problema-‘i an alta parte: – Cate promotii de competenti au absolvit asa ? Dar cu celelalte catedre ce facem ? Sau CA(te)DR.E ; Dar medicina ? Sau dreptul ? Da’ „CAMPU’ MUNCII” ? Da’ „CAMPU’ TACTIC” ? Coruperea incepe la CRESA cu acel nenorocit de 1 martie, 8 martie ! etc. Sa nu aveti surpriza ca unele martisoare-‘s din aur ! AI CARTE, AI PARTE. Scapa. Nu prezinta pericol social. Pardon. Nu prezinta INTERES PUBLIC ! Despre ce vorbim ?

LĂSAȚI UN MESAJ