Astazi, au fost din nou probleme in Paradisul cel Verde de la marginea Capitalei, domeniu al carui proprietar este afaceristul Cristian Tintareanu.

Marul discordiei, de-acum celebrul dig pentru care afaceristul se „bate” de mai bine de un an cu unul dintre vecinii sai. In peisajul matinal si-au facut aparitia basculante, excavatoare, bodyguarzi si oameni ai Primariei Corbeanca, judetul Ilfov, care, fara sa tina cont de o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, fara sa astepte finalizarea litigiului, spun vecinii afaceristului, au pus la pamant digul care a semanat vrajba. Din intregul scandal asezonat cu o bataie zdravana pe care a incasat-o un barbat nu au lipsit nici politistii ilfoveni de la Corbeanca, chemati in ajutor.

Ultima „intrevedere” dintre Tantareanu si vecinii sai, consumata, in prezenta unui executor judecatoresc, acum vreo luna si ceva, parea sa fi fost momentul in care partile gasisera, in sfarsit, o solutie reciproc avantajoasa in ceea ce priveste spinoasa problema a digului buclucas. Azi dimineata, insa, „pactul de neagresiune” a fost dat uitarii o data cu intrarea basculantelor si a excavatoarelor Primariei Corbeanca in Paradisul Verde. Actele, hotararile judecatoresti, chiar si definitive si irevocabile, emise de instante nu au mai contat. In cateva ore, digul care-l supara atat de tare pe Tantareanu a fost amestecat cu apele lacului Corbeanca de cupele exacavatoarelor si a devenit o amintire. Cum nunta fara lautari nu se poate, distrugerea digului, pe care vecinii lui Tantareanu o considera ilegala, a fost asezonata cu o bataie ca-n „Sapte pacate” pe care a incasat-o un barbat in varsta de 36 de ani din anturajul vecinilor lui Cristian Tantareanu. Omul, un anume Alin, sustine sus si tare ca a fost calcat in picioare de zece insi care ar fi oameni de-ai afaceristului. „Cu toate ca avem o hotarare judecatoreasca definitiva care dispune suspendarea, pana la finalizarea litigiului, a autorizatiei de desfiintare a digului, Primaria Corbeanca a trecut peste asta si a distrus digul. Oricum, in paralel, exista si o alta actiune, castigata de noi in prima instanta, in care cerem desfiintarea autorizatiei de demolare a digului, care era singura cale de acces spre proprietatea noastra. Acum, putem sa intram in casa noastra doar  traversand un camp si ocolind cativa kilometri. Oricum, la prima ploaie, cand campurile respective se vor inunda, nu mai avem pe unde sa venim acasa.”, ne-a declarat Radu Stoica, director administrativ al firmei care are in proprietate domeniul la care se ajungea folosind digul distrus astazi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.