Un primar din Franța a mâncat un șobolan, după ce a pierdut un pariu VIDEO

98

Charles Dayot, primarul orașului francez Mont-de-Marsan, a promis că va mânca un șobolan și că va vota cu Jean-Luc Melenchon, liderul stângii radicale franceze, la alegerile prezidențiale din iunir 2017 dacă PSG nu va reuși să se califice în Liga Campionilor în fața F.C. Barcelona, după meciul tur în care clubul parizian a învins formația spaniolă cu scorul de 4-0. În final, catalanii au reușit să elimine PSG după un meci retur de antologie, în care au câștigat cu 6-1, potrivit Mirror, citat de Antena3.ro.

În ceea ce privește votul exprimat la alegerile prezidențiale, Charles Dayot a „cerut indulgență” din partea alegătorilor săi, raportează cotidianul Sud-Ouest.

Duminică, 23 iulie, primarul francez și-a respectat promisiunea. A optat însă pentru o mică schimbare și a mâncat friptură de nutrie, un animal din aceeași familie, într-un restaurant local.

„E suculentă, de fapt seamănă cu carnea de iepure. Este un animal erbivor, deci trebuie să recunosc că nu mi-am onorat pe deplin pariul”, a declarat primarul din Mont-de-Marsan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ