Un reparator de acoperişuri a făcut KO o vânzătoare, soţul ei şi un client al Cooperativei din localitatea Dezmir!

759

D-na Maria este o femeie în vârstă de 60 de ani, aflată la câteva luni de pensionare. Munceşte la magazinul din sat de 33 de ani, împreună cu soţul său în vârstă de 67 de ani, iar unitatea comercială aparţine Cooperativei Apahida-Dezmir. Povesteşte că sâmbăta trecută a trăit cea mai cumplită întâmplare a vieţii sale, de pe urma căreia a rămas cu câteva vânătăi în zona feţei şi cu un pumn de păr smuls din cap de către agresor în timpul bătăii. Insul violent este un reparator de acoperişuri din Bistriţa, pripăşit în sat, care a provocat nenumărate scandaluri şi la o crâşmă vecină – provocându-i astfel falimentul…

 

Femeia – cumsecade şi de modă veche – este însoţită la I.M.L. Cluj de ginerele său. Povesteşte, fără oprelişti, că sâmbăta trecută, în jurul orei 20.30 se afla de serviciu la cooperativă, împreună cu soţul său, în vârstă de 67 de ani şi tocmai intenţionau să închidă magazinul. În incintă se mai aflau câţiva clienţi când, brusc, un bărbat a căzut peste ambalajele sale, făcut KO de o lovitură primită de la un alt client. „Insul, extrem de violent, un reparator de acoperişuri din Bistriţa, care de la o vreme locuieşte la noi în sat, avusese o discuţie în contradictoriu cu tatăl – se pare – al prietenei iubitei lui şi l-a fulgerat într-o clipită. I-am strigat să părăsească încăperea, însă el a intrat pe uşa barului, m-a prins de ceafă, apoi a luat la rând sticlele de vin din bar, spărgându-le, de colţul tejghelei şi de pereţii încăperii. A umplut de vin peste tot, iar cei prezenţi ţipau şi ei, însă nefiind în stare să-i facă faţă. Apoi m-a trântit la pământ, smulgându-mi părul din cap şi l-a pus la pământ şi pe soţul meu, care a încercat să mă apere. Apoi a plecat, urcând în maşina pe care o avea afară”. Mărturiseşte în continuare că a aflat despre individ că este un scandalagiu notoriu, şi din cauza lui a dat faliment un bar din vecini – tocmai pentru că oamenilor le era frică să mai intre în local, el fiind prezent în permanenţă acolo. Arată femeia mai departe: „Apoi a venit la faţa locului poliţia, care ne-a îndrumat spre I.M.L. Cluj, să ne scoatem certificat, însă numai eu m-am prezentat fiindcă bărbatul meu nu are semne de agresiune. În orice caz, mare ghinion a picat pe capul meu: să păţesc aşa ceva când mai am doar câteva luni până la pensie! Abia aştept să mă pensionez odată, asta pentru că deja clienţii devin tot mai violenţi când nu-i las să fumeze. Dar n-am ce face fiindcă amenzile sunt mari de tot şi nu-mi pot permite luxul să le plătesc”. Femeia este poftită în cabinetul de consultaţii al I.M.L., de unde se întoarce la scurt timp cu un certificat în care legiştii i-au recomandat patru zile de îngrijiri medicale.

“La nivelul Postului de Poliţie din Apahida a fost depusă o plângere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, o femeie reclamând faptul că a fost agresată de către un client al magazinului în cadrul căruia îşi desfăşoară activitatea. Cercetările continuă pentru lămurirea aspectelor sesizate”, a declarat, pentru Gazeta, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J Cluj.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ