Un taximetrist clujean îi arată lui Boc ce a făcut în infrastructura Clujului: Nimic!

305

Stelian Feurdean, un taximetrist devenit cunoscut pe Facebook după o serie de postări referitoare la Festivalul Untold, scrie pe pagina de Facebook „Povestiri din taxi“ că „domnul Emil Boc răspunde doar întrebărilor care îi convin şi doar persoanelor care îl laudă“, adăugând că nu mai poate să aibă încredere într-un om care îl minte în faţă.

„De ce, după 13 ani de mandat, nu s-a făcut niciun km din şoseaua de centură? Vreţi să reamintesc marile dvs promisiuni electorale? Someş navigabil, pasaj subteran pe sub zona centrala, şoseaua de centură. În schimb înlocuim bordurile din 4 în 4 ani, punem pe fb poze cu ghiozdanele oferite copiiilor săraci, închidem strada Traian 3 luni ca să înlocuim bordurile. Dacă, noi taximetriştii, suntem consideraţi transport public de ce nu avem aceleaşi drepturi că şi CTP?“, notează taximetristul Stelia Feurdean pe pagina de Facebook „Povestiri din taxi“.

Acesta şi-a manifestat în scris nemulţumirea faţă de desfiinţarea mai multor standuri de taxi, despre banda pentru transportul în comun Mărăşti-Primărie care, în opinia sa, va crea „doar haos“ şi va reduce circulaţia la două benzi, despre sensul giratoriu creat pe Calea Mănăştur – „o să fie un eşec de răsunet“.

2 COMENTARII

  1. Are dreptate Dl. Stelian – Boc e o glumă proastă pentru a cărui incompetență și s-ar spune chiar corupție, din nefericire plătește tot contribuabilul clujean.

    Ne trebuie un primar nou, altul decît gluma cealaltă de Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ