Un TOP al șefilor de județ arată că Alin Tișe este cel mai bogat

358

Un top al averilor deținute de șefii de consilii județene arată că Alin Tișe, șeful CJ Cluj, este cel mai bogat șef al unei administrații județene din țară.

Liberalul Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj, pare cel mai înstărit baron judeţean la ora actuală. Tişe are o casă în Cluj-Napoca, şi două autoturisme de lux dintre care un Mercedes Benz GLE fabricat în 2017, iar anul acesta a vândut un VW Passat şi un Porsche Cayenne pentru care a încasat aproape 35.000 de lei, potrivit celei mai recente declaraţii de avere. Tişe mai deţine o bijuterii în valoare de 16.000 de euro plus 156.000 de lei şi 2.700 de euro în conturi sau depozite bancare. Dacă sumele din bănci nu par uriaşe, liberalul a investit aproape 3 milioane de lei în proiectul imobiliar Central Business Plaza din Cluj Napoca. Şeful CJ Cluj are datorii în valoare de peste 320.000 de euro şi 6,75 milioane de lei la o bancă comercială.

Un alt baron înstărit este social-democratul Maricel Popa. Şeful CJ Iaşi deţine 21 de terenuri în judeţ, dintre care 17 sunt intravilane, iar 44.000 de mp – teren agricol. Baronul moldovean are şase apartamente şi o casă în Iaşi, bijuterii în valoare de 11.000 de euro şi tablouri în valoare de 40.000 de euro. Liderul PSD Iaşi are în cont 24.000 de lei, însă are de achitat datorii de 21.000 de lei la bănci. Politicianul este acţionar în nouă firme.

Şi liberalul Iustin Cionca, preşedintele CJ Arad, este un adevărat latifundiar. Acesta este proprietarul a cinci terenuri intravilane şi 12 agricole în localitatea Pecica. Cionca mai deţine un apartament, două case şi un spaţiu commercial, conturi bancare în valoare de 200.000 de lei şi are de recuperate 110.000 de euro, bani acordaţi cu împrumut în nume personal.

Preşedintele CJ Călăraşi, liberalul Vasile Iliuţă a încasat în 2016 peste 3,4 milioane de lei din agricultură. Politicianul nu are depozite bancare, însă deţine, împreună cu soţia, patru terenuri intravilane şi unul agricol în judeţul Călăraşi. Familia Iliuţă au mai are un apartament, o casă şi două spaţii comerciale în Călăraşi, plus o casă în localitatea Vîlcelele.

Topul averilor șefilor de consilii jedețene a fost publicat de jurnalul.ro

Sursa foto ziuadecluj.ro

5 COMENTARII

    • Pentru ca tot ai pomenit de Aghires,sper ca stii ca in Aghires Fabrici in spatele Primariei tovarasul Tise Paunel mai are o casa pe care nu a trecuto in declaratia de avere.

  1. Pe cînd contribuabilul clujean este cel mai prejudiciat potrivit raportului Curții de Conturi, care a găsit că CJC Cluj a păgubit cetățenii cu zeci de milioane de euro. Acum este nevoie ca procurorii să afle cum și în ce fel s-au provocat pagubele enorme. Să mergem pînă la capăt, ne-am săturat de politruci hoți!

LĂSAȚI UN MESAJ