Un turc din Gherla şi-a bătut şi închis soţia ore în şir în debara, sub ochii copilului. Aceasta refuzase să-i mai cumpere bere!

1659

În noaptea de duminică spre luni, un turc în vârstă de 38 de ani, căsătorit în Gherla cu o tânără de 30 de ani şi-a bătut şi închis într-o debara soţia pentru simplul motiv că femeia – de ruşinea vecinilor şi a vânzătoarelor magazinului – a refuzat să-i mai cumpere bere, deoarece avea deja frigiderul plin de cutii cu băutură! Întreaga scenă de coşmar a durat aproximativ cinci ore şi s-a petrecut sub ochii copilului celor doi. Până la această oră femeia nu a depus plângere la poliţie împotriva soţului ei.

 

Femeia este însoţită la I.M.L. Cluj de tatăl său, un om respectabil şi complet cărunt, care musteşte de furie. Întrebat asupra motivului venirii sale la I.M.L. acesta își începe mărturisirea, aproape instantaneu, de parcă ar fi vrut să se elibereze brusc de o povară teribilă, că fiica lui a fost agresată recent de către soţul, turc, dintr-un motiv absurd: refuzase să-i mai cumpere bere la cutie de la ABC-ul din centrul municipiului Gherla, aproape de locul unde aceştia trăiesc împreună cu copilaşul lor în vârstă de trei ani. „Ticălosul, care e un om important în Gherla – inginer de producţie la o firmă – avea frigiderul plin de cutii, însă dorea ca fiica mea să-i mai cumpere câteva, dar de data aceasta ele să fie la căldura camerei, ca să le combine apoi şi să iasă temperatura care-i place lui. Şi le bea, n-ar avea noroc să aibă, câte douăzeci de cutii pe parcursul unei ore! Iar fata i-a zis să meargă el dacă-i trebuie, fiindcă îi e ruşine s-o tot vadă gherlenii cum tot face naveta la magazin după alcool”, mărturiseşte bărbatul. Acesta arată mai departe că turcul s-a inflamat, pur şi simplu, şi a trântit-o cu „noada” de o mobilă, apoi a închis-o în debara pentru cinci ore, în ciuda plânsetelor şi rugăminţilor fierbinţi ale fiului lor. „În tot acest timp, când fata era sechestrată în debara, ticălosul şi-a băut liniştit berile din frigider, fără să-i mai pese de nimeni şi nimic. Toată scena a început duminică seara la ora opt şi s-a încheiat la ora unu, după miezul nopţii. Şi – imediat ce a fost eliberată – fata mea a reuşit să se refugieze la noi, care locuim în apropiere, însă luni seară a apărut, pus pe scandal, soţul ei şi a făcut un tărăboi teribil pe scară. A dat cu picioarele în uşă şi a urlat trezind întreg blocul şi făcut-o curvă pe nevastă-mea, o femeie în vârstă de 68 de ani”, continuă, la fel de furios, pensionarul. Curios, îl întreb pe acesta care au fost împrejurările în care cei doi s-au împrietenit şi apoi căsătorit, dar şi care va fi, în opinia lui, viitorul acestei căsnicii. „Ea muncea la firma unde el era inginer, aşa s-au cuplat. Acum el încearcă să se împace cu ea, prin diverşi interpuşi – dar fără să ne contacteze pe noi şi să-şi ceară scuze. Credeţi-mă sunt atât de bulversat încât habar n-am ce va urma în continuare şi ce decizii o să luăm împreună cu fiica mea”, răspunde bărbatul.

Îi părăsesc, respectându-le tristeţea şi supărarea. Curând, tânăra îşi scoate un certificat medico-legal pentru lovitura încasată în zona rectală şi părăsește împreună cu tatăl ei sediul I.M.L. Din câte am fost informaţi, mai târziu, de reprezentanţii I.P.J. Cluj, care nici măcar nu aveau în evidenţă evenimentul, până la închiderea ediţiei femeia nu a depus plângere la poliţie.Asta, în ciuda faptului că  tatăl povestise că poliţia fusese la ei acasă în noaptea când turcul a făcut scandal şi l-a potolit, întrucâtva…

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ