UPDATE: Toma Rus răspunde acuzațiilor de braconaj

5019

UPDATE:

Toma Rus a declarat că nu a fost implicat în cazul de braconaj cinegetic din 27.01.2018, așa cum sursa noastră susține. Mai mult, fostul șef al BCCO Cluj a fost plecat din țară în perioada 26.01.2018- 29.01.2018, fapt dovedit de biletele de avion pe care ni le-a prezentat.

______________________________

Știrea inițială:

Toma Rus, chestor de politie (în rezervă), fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj a fost prins pe picior greșit. Într-o seară de ianuarie, Toma Rus împreună cu bunul său prieten, Laurian Alexandru Rus, primarul liberal al comunei Recea Cristur, au pornit după… căprioare. După ce și-au dat liber la vânat, Toma Rus cu al lui primar, au fost prinși cu mâța-n sac… Numai că, potrivit unor surse din poliție, celor doi braconieri nu le-a mers totul ca pe roate, deoarece polițiștii au găsit în portbagajul mașinii în care cei doi se aflau un porc mistreț și o căprioară, aceștia neavând aviz de la AJVPS. 

Gazeta de Cluj a solicitat Inspectoratului de Poliție Județean Cluj să ne comunice dacă au fost sesizate/raportate cazuri de braconaj în zona Recea Cristur-Panticeu de la începutul anului 2018 și până în prezent.

”Urmare a solicitării dumneavoastră, înregistrată în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public la Compartimentul de Relaţii Publice cu numărul 743025/2018, vă comunicăm următoarele:

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în zona și intervalul de timp la care faceți referire, s-a înregistrat un caz de braconaj cinegetic, în data de 27.01.2018”, se arată în răspunsul primit de la IPJ Cluj.

 

 

 

2 COMENTARII

  1. Cine a mai mintit ca este Chestor Toma Rus ? Va inselati fratilor numai tot tineti capra de coarne si spuneti ca e suta ca nu e adevarat.Ar fi putut sa fie chestor,dar ia taiat macaroana Basescu atunci cand a avut probleme fratele sau.

LĂSAȚI UN MESAJ