VAG24 ofera un ghid util pentru inchirierea de masini

62

VAG24 este o companie ale carei servicii de inchiriere masini sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate.

Inchirierea unei masini este o modalitate convenabila si economica de a calatori, insa persoanele care doresc sa apeleze la un astfel de serviciu ar trebui sa respecte un scurt ghid pentru o inchiriere de succes. In acest sens, VAG24 isi indruma clientii cu privire la cum sa selecteze astfel de servicii.

 1. Cu privire la alegerea companiei, VAG24 sfatuieste sa se evite anunturile care promit un vehicul de 15 € pe zi, deoarece adesea trebuie sa se adauge taxele de administrare, asigurare, kilometraj.
 2. Cu privire la alegerea masinii, Vag24 avertizeaza in legatura cu faptul ca exista categorii desemnate prin literele alfabetului:
 • Grupa A (Mini) –VAG24.ro ofera spre inchiriere Skoda Citigo sau similar;
 • Grupa B (Economy) – VAG24 ofera spre inchiriere Ford Fiesta sau similar si VW Polo sau similar;
 • Grupa C (Compact) – VAG24 ofera spre inchiriere Opel Astra sau similar;
 • Grupa D (Full-Size) – VAG24 ofera spre inchiriere Opel Insignia sau similar;
 • Grupa E (Variant) – VAG24 ofera spre inchiriere Opel Astra Combi sau similar;
 • Grupa F (Luxury);
 • Grupa G (SUV);
 • Grupa H (VAN).

Diferenta de pret dintre doua categorii apropiate poate fi foarte scazuta, insa intre doua categorii precum A si H poate fi considerabila. In momentul rezervarii ar trebui sa se opteze doar pentru o categorie si nu pentru un model anume.

 1. In ceea ce priveste criteriile pentru inchirierea unei masini, persoana interesata trebuie sa aiba cel putin 21 de ani. Sa detina un permis de conducere valabil timp de cel putin 12 luni inainte si care corespunde tipului de masina inchiriat. In cazul in care masina va fi condusa de mai multi soferi, conducatorul suplimentar trebuie sa prezinte permisul de conducere original si o carte de identitate. Taxa suplimentara se plateste companiei de inchirieri auto VAG24.
 2. Cu privire la documentele pe care trebuie sa le prezinte un client, acestea sunt dupa cum urmeaza:

– Cartea de identitate;

– Permisul de conducere;

– O dovada a rezidentei (sau chiar dovada venitului) uneori.

 1. Cu privire la metodele de plata, in mare majoritate sunt acceptate, dar numerosi clienti prefera plata prin card de credit. In ceea ce priveste tarifele, pentru o masina din categoria A, Van24 percepe un pret minim de 23 EUR pe zi.
 2. In general, asigurarea este inclusa in pretul de inchiriere. Acesta acopera daune materiale si vatamari corporale cauzate unui tert si vehiculului sau, chiar daca clientul este responsabil. De asemenea, se poate incheia o asigurare suplimentara care sa acopere daunele in cazul deteriorarii masinii inchiriate.
 3. Nu in ultimul rand, rezervarea. Este de dorit ca masina sa fie inchiriata in prealabil. Masinile de la VAG24 se pot rezerva astfel:
 • La telefon – 0720 555 333;
 • Prin completarea unui formular online, usor de gasit pe pagina “Rezervari”.

LĂSAȚI UN MESAJ