Vasile Vita, viitorul ”Bobby din Dallas”

1078

Controversatul afacerist din judeţul Cluj, Vita Vasile s-a înscris cu familia la Loteria Vizelor şi a câştigat.

Bogătaşul norocos are Verde la America începând cu jumătatea acestui an. Să nu uităm însă că plecarea acestuia din ţară nu va fi un lucru destul de uşor, dat fiind faptul că de Vita-socrul lui Rareş Bogdan, procurorii DNA mai au nevoie în momente de cumpănă precum finalizarea rechizitoriului pentru viceprimarul Cluj-Napoca, Anna Horvath.

Pe lista DNA se mai află arhitectul şef al Clujului, Ligia Subţirică, directorul Direcţiei de Urbanism, Corina Ciuban, şeful Serviciului Autorizaţii de Construire, Ramona Rusescu, şeful Direcţiei Patrimoniu Public, Iulia Ardeuş şi şeful Serviciului Siguranţa Circulaţiei, Mirela Mărincean. Toate aceste persoane vor fi citate şi audiate la DNA Cluj, în acest dosar de corupţie.

În afară de funcţionarii publici, pe lista celor cu care Ana Horvath avea interzis la discuţii de orice fel, se numără şi milionarii Vasile Vita, care este nimeni altul decât socrul celebrului jurnalist Rareş Bogdan şi patronul Vitacom, sora acestuia, Iustina Maria Vita, Adam Ambrus, unul dintre patronii Nervia, societate cu investiţii importante în domeniul imobiliar, dar şi Laszko Csaba, directorul general al celei mai mari fabrici de scaune din România, cu sediul la Cluj Napoca, Antares SA dar şi soţii Fodor Zsolt şi Marta Silvia, patronii Euro GSM şi investitori imobiliari.


Materialul din aceasta pagina a fost un pamflet. Trebuie, asadar, tratat ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ