Vechiul PNL Cluj nici bani de pâine nu primește de la PDL

958

 

Atmosfera devine tot mai tensionată în cadrul Partidului Național Liberal Cluj. Aparent, vechii liberali vor să obțină anumite funcții la alegerile interne de partid, însă sunt blocați cu vehemență de Maria Forna & Co.

Dreptatea o are și vechiul PNL dar și fostul PDL.Mai exact, reamintim că PDL a fuzionat cu PNL, rămânând sub sigla și reputația acestora.

Lucru ce ar trebui respectat la modul în care se vor structura conducerile organizațiilor municipale,locale și a celei județene. Însă la Cluj, portocaliul vopsit în galben-albastru are mai mare oaste.

Vrăbiuțele Gazetei de Cluj au auzit că, spre exemplu, la organizația actuală municipală a PNL Cluj-Napoca sunt înscriși cam vreo 3800 de membri. Iar din aceștia, nu mai puțin de 3000 sunt din vechiul PDL și au plătite cotizațiile la zi.

Deci? Despre ce vorbim? Păi vechii liberali au șanse să fie scoși afară din propria casă, să li se taie limba să nu mai ceară ”Vreau secretar în organizație!” ori ”Nu mă puneți și pe mine la Polivalentă, vă rog?” că nu au de la cine să le obțină.

Cică și pe Tarcea l-au pus din mila reprezentativității viceprimar în Cluj-Napoca. Rareș Ferdean, acest pokemon răsărit din Consiliul Local, aparent, ar dori să restrângă vechia echipa PNL, însă cum autoritatea lui este substanțial mai mică decât a fostului lider- Ioan Bîldea, șansele sunt slabe.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ