VIDEO. Un doctor refuză internarea unui pacient: Nu-mi merge pixul

180

Un doctor de la Spitalul Orăşenesc Băicoi a fost filmat în timp ce refuză internarea unui pacient trimis de la Spitalul Judeţean Ploieşti, iar într-un acces de furie rupe actele cu care persoana respectivă s-a prezentat la spital. ”Nu-mi merge pixul”, răspunde medicul.

Într-o filmare se vede cum doctorița refuză internarea aparţinătorului femeii, iar întrebată asupra motivelor, răspunde: ”Ştiţi care e chestia? Eu ies din gardă mâine la ora 8. Dacă îmi mai vin 20 ca dvs …”.

Femeia îî spune medicului că a venit la Băicoi pentru a-şi interna ruda, la care medicul îi spune: ”Aţi venit şi vă trimit acasă”.

Întrebată de ce refuză internarea, medicul răspunde: ”Nu vreau. (…) Internările nu se fac de la Ploieşti la Băicoi, aici eu hotăresc, nu Ploieştiul peste mine. (…) Nu-mi merge pixul”.

În cele din urmă, într-un acces de furie, doctoriţa rupe actele cu care femeia s-a prezentat la spital.

Potrivit cotidianul, managerul Spital Orăşenesc Băicoi, Irimescu Andreea, a declarat, că în acest caz a fost deschisă o anchetă.

Contractul medicului filmat când refuză internarea, sistat

Primarul din Băicoi, Marius Constantin, declară că doctorul filmat în timp ce refuză internarea unui pacient trimis de la Spitalul Judeţean Ploieşti nu este angajat al Spitalului Orășenesc Băicoi, având doar un contract de colaborare pentru efectuarea unor gărzi. Contractul va fi sistat.

Primarul din Băicoi, Marius Constantin, a declarat că medicul care apare în filmare nu este angajat al Spitalului Orășenesc Băicoi, ci are doar un contract de colaborare pentru gărzi.

În urma scandalului, contractul va fi sistat.

”Am dispus o anchetă. Medicul nu este angajatul spitalului nostru, are doar o colaborare pe gardă, pentru că nu avem suficienți medici ca să acoperim gărzile. Nu găsim o justificare a comportamentului doamnei doctor. Are o reacție care nu se explică în niciun fel, de aceea vom întrerupe colaborarea”, a declarat Constantin.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ