Virgil Ardelean a câștigat în ultimii șapte ani circa 6 milioane de euro din dividendele de la firma de „securitate”

546

Virgil Ardealean, zis ”Vulpea” a fost timp de aproape un deceniu seful Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI). Salajean la origine, „Vulpea” si-a dezvoltat aptitudinile de tragator de sfori la Cluj. Dupa pensionarea de la Bucuresti din functia de sef al serviciului secret Doi S’Un Sfert, Ardelean s-a gandit sa isi faca si el o intreprindere familiala de investigatii si filaj, de protectie interna pentru corporatii, ca sa aiba si el bani de o bere la batranete, scrie ziardecluj.ro.

Si a reusit atat de bine, ca nesimtitii de la Forbes, din rautate, evident, refuza sa vada cat de bine i-a mers start-up-ul. Nu, nu e vorba de spagi mascate, nici de datorii platite pentru servicii din trecut, e pur si simplu antreprenoriat solid dezvoltat de un fost chestor de politie care si-a ratat meseria, ca om de afaceri trebuia sa se faca la ce profituri a impuscat pe firma Arvifox Vision Security!

De exemplu, de la infiintare si pana azi, Virgil Ardelean a marcat an dupa an profituri intre 700 000 de mii de euro si un milion de euro, ceea ce inseamna o medie de 71 000 de euro pe luna, ca o pensie mica de chestor!

Felicitari, traiasca Romania dodoloata!

PS: Si fiindca astia din Salaj au tentacule peste tot, sa vedem cine va fi candidatul securimii la Cotroceni:

 

Sursa: ziardecluj.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ