În urma unor percheziții domiciliare care au avut loc în această dimineață au fost descoperite peste 10.000 bancnote de euro falsificate. dosarul de cercetare aparțien poliţiştilor de la Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au confiscat 10.400 euro, compuşi din bancnote susceptibile a fi falsificate, 5.850 lei şi un telefon mobil.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2022 – februarie 2023, două persoane bănuite, în vârstă de 52 ani, respectiv 61 ani, din Păstrăveni, ar fi încercat să achiziţioneze mai multe bunuri, folosind bancnote susceptibile a fi contrafăcute, din diferite locaţii din judeţul Neamţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

În cadrul acţiunii, au fost puse în executare două mandate de aducere.

Bărbatul în vârstă de 61 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi punere în circulaţie de valori falsificate, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorii au dispus măsura controlului judiciar.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul IPJ Neamţ şi jandarmi din cadrul IJJ Neamţ.

1 COMENTARIU

  1. Toți sînt falși, se tipăresc din piatră seacă. Oamenii cred că este vorba de ceva algoritm cu productivitatea, cererea și oferta. E vorba de monopol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here