UP DATE

Potrivit comisarului șef Daniel Graur, din cadrul IPJ Cluj, în cauză se fac cercetări pentru tentativă de omor, faptă în cadrul căreia, momentan, autorul este necunoscut.

Autorul înjunghierii de la clubul ” Come „, Eugen Rostaș – zis ” Piticul” a fost descoperit de catre polițiștii clujeni printr-o întâmplare. Acesta , vechi recidivist, cu mai multe fapte de violență la activ, s-a prezentat în dimineața respectivă la UPU, nonșalant, cu o multime de tăieturi la mâini, fapt care a dat de bănuit medicilor. El era însoțit de sora și mama lui iar victima, aflată și ea la UPU, a resimțit un șoc în momentul in care, de pe targă, s-a trezit față in față cu agresorul. În secunda următoare, oamenii de ordine ai clinicii l-au imobilizat pe Rostaș și au anunțat poliția. ” Piticul ” în fața anchetatorilor sosiți la UPU a susținut că nu  este el autorul tentativei de omor, ci sora lui. Aceasta i-a confirmat spusele astfel că polițiștii, pentru a afla adevarul i-au dus la poliție pe amândoi, iar procurorul a emis pe numele ambilor mandate de reținere pentru 24 de ore. Pe profilul său de Facebook Eugen Rostaș se autointitulează Mondialul și la rubrica ocupație , menționează ” La Furturi „.

rostas eugen mondialu

Clubul de manele ” Come ” este renumit în Cluj pentru scandalurile și bătăile frecvente care au loc în incintă, victimele din club ”  alimentând ” săptămânal lista de pacienți de la IML Cluj.

rostas eugen mondialu3

 

Aseară, în Clubul Come de pe strada Moților din Cluj Napoca, în urma unei altercații între mai multe persoane de etnie romă, un tânăr a fost înjunghiat în spate. Potrivit informațiilor de la locul faptei, cel înjunghiat a avut ghinionul să treacă prin mijlocul țiganilor care se certau între ei, iar în timpul busculadei tânărul a fost înjunghiat. Medicii au constatat că în urma atacului victimei i-a fost perforat plămânul.

 

”Am văzut foarte clar cum s-a întâmplat. Tipul care a fost înjunghiat a mers la bar să-și comande ceva de băut. Ghinionul lui a fost că a trebuit să treacă prin mijlocul grupului de țigani care se certau de la nu știu ce! Înainte de ajunge la masă, deja era roșu în spate de la tăietură! Nu știu ce s-a întâmplat, dacă l-au confundat cu cineva sau l-au înțepat din greșeală”, a spus o persoană care se afla în bar la momentul altercației.

Conform acelorași informații, cel care l-a înjunghiat pe tânăr este cunoscut ca fiind ”cuțitar” Agresorul se numește Emil Rostaș și este poreclit ”Piticul”. Potrivit unor informații sora lui ar dori să ia asupra ei această faptă pentru că Emil Rostas este recidivist și ar urma să facă în mod sigur pușcărie

 

cutitar

16 COMENTARII

  1. Extraordinar,futuva-n gura de jegosi. Amarati care traiesc din ciordeala,combinatii si tepe toata saptamana,se dau baieti cu bani si ciumegi in cluburi..omoara oameni din gresala ca-s „smecheri”, in chinuri pe 25 de ani, muistilor.

  2. aloooo opritiva dar intrebativa de ce sa ajuns la asa ceva or sarit 10 pe el astia care umbla ca si soarecii in grupuri dozati plini de prafuri ca deabea se pun jos la masa si se uita la tine ca si cum ar vrea sa te manance astea nu se vad … cand mergi la lautari vezi doar grupuri care vor sa terorizeze .bravo pitic ca nu te-ai lasat la ei

  3. se mai intampla si necazuri ca peste tot in lume , dar cel putin daca suntem Capitala Tineretului ar trebui sa fie un sistem de verificare la intrare atat metale cat si corporal pentru protectia celor care vor sa se distreze !!!

  4. Club infect!!
    Asemenea oameni pot umbla doar la lautari!!
    Tiganie curata!!!
    Genul acesta de oameni sunt fara viitor!!!
    Special voi face o sesizare la ISU pt incalcarea legii (numarul persoanelor permise in club care depasesc cu mult numarul prevazut in actele de functionare al clubului daca il pot numi asa)!
    Astfel de cluburi trebuiesc inchise.
    Nu mi-as dori sa am un copil care sa frecventeze astfel de cluburi si sa il adun din spitale!
    Angajati bodyguarzi daca vreti siguranta in club!
    Tu ca patron, daca te poti numi asa, desi acel patron e un nimic, ca sa nu ma exprim mai urat pe o pahina publica nu ofera siguranta clientilor sai.
    Sa ii fie rusine lui in primul rand!!!
    Ar trebui sa se gandeasca iunainte de toate ce ar face daca copilul lui ar merge intr-un club si l-ar culege de la sputal poate mort, pt simplul fapt ca nu era cine sa ofere siguranta in clubul respectiv!!!
    Sa se inchida astfel de cluburi!!!
    Rusine voua gunoaielor ca nu va ganditi la siguranta clientilor!!! Zgarcenia e mai mare decat siguranta oamenilor!!!
    Din prea multa zgarcenie nu se plateste un bodyguard pt a oferi siguranta!!!
    Un astfel de club ar trebui sa aiba mereu un bodyguard cel putin!!!!!
    Rusine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.