Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj-Napoca a atribuit o licitație în valoare de aproape jumătate de milion de lei (394.700 de lei, fără TVA) unei firme patronate de un afacerist care este implicat într-un dosar deschis de DIICOT pentru evaziune. Regia clujeană a cumpărat tablă și profile metalice de la SC Clemans din județul Argeș, firmă patronată de Florente Căianu.

Anul trecut, el a fost reţinut de procurorii Direcţiei de Investigarea Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism Mehedinţi, într-un dosar de evaziune fiscală. Acesta a petrecut o noapte în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi, fiind eliberat marţi de magistraţii Tribunalului Mehedinţi care nu au admis propunerea de arestare preventivă. Florente Cleianu a primit în schimb interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

RADP Cluj Napoca va cumpăra de la firma argeșeanului tabșă și profile metalice.

În cadrul aceluiași contract, Regia clujeană a atribuit un alt contract (760.850 de lei, fără TVA) firmei Transcarpatica SA, patronată de Gavril Bâlc, Mihai Traian Neamțu, Gavril Cîmpean și Traian Chender.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.