Federația Share a debutat in anul 2016 cu un proces civil la Judecătoria Cluj-Napoca în data de 25 ianuarie pentru organizatorii celor de la Untold Festival. Unita Turism vor să-și recupereze datoria de 4.500 de lei pentru serviciile de cazare, bani care nu i-au primit din partea Federației Share.

Lanțul de hoteluri U.T. este cel mai mare lanț de hoteluri din țară și are mai multe unități de cazare în Cluj-Napoca, printre care Hotel Belvedere, Vila Casa Alba și Campingul din Faget. În timpul festivalului, făcea parte și Hotel Sport, care între timp a fost vândut de societate.

Untold Festival nu este la prima abatere de acest gen. Federația Share deține o listă măricică: cu firma de HR Coomodo Prestserv SRL, firma de pază Scutul Negru – iar această datorie se ridică la 37.000 de lei, potrivit reprezentanților Scutul Negru, cu SC Medline Com SRL, cu Live Rental Group SRL , în spatele căreia se află artistul Costi Camarasan, fondatorul celebrei trupe Compact, dar și cu firma Adventure Publishing, unde aici vorbim despre o datorie de 80.000 lei.

Sursă: http://www.ziardecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.