Din 9 mai, CEC Bank a anunțat că va modifica creditarea cu ipotecă imobiliară pentru persoanele fizice, privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligațiilor asumate prin credite.

Aceasta este a șaptea instituție  bancară care mărește avansul la creditele pentru imobiliare. Banca Românească, Alpha Bank, Banc Post, BRD, Raiffeisen Bank și Intesa SanPaolo mai sunt pe listă.

Valoarea aportului propriu al clientului ar deveni de 30%, la credite pentru cumpărarea și construirea de imobile până în 250.000 de euro. Dobânda aplicabilă va crește cu 1% în cazul creditelor în lei, iar 2% în valută.

Prin aceste modificări, CEC Bank își adaptează oferta de creditare noului cadru legislativ, decizia băncii având ca prioritate protejarea intereselor întregului portofoliu de clienți.

Cei peste 150 de ani de experiență și încrederea pe care ne-o acordă clienții ne responsabilizează permanent și ne îndeamnă să adoptăm o atitudine prudentă, în condiții de competitivitate, pentru a asigura calitatea portofoliului de credite și o bună protecție a deponenților băncii. 

Mai mult, rămânem în continuare deschiși dialogului cu clienții noștri, pentru a identifica împreună cele mai potrivite soluții de finanțare, perfect adaptate nevoilor acestora”, a declarat Radu Grațian Ghețea, președinte director general al CEC Bank.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.