Legia Varsovia va fi sustinuta din tribune de 2.000 de suporteri, la partida de miercuri contra Stelei. Reprezentantii Jandarmeriei spun ca acesta este numarul tichetelor puse la dispozitie de organizatorul meciului.

Suporterii polonezi, renumiti pentru actele de huliganism, vor fi monitorizati in permanenta de fortele de ordine, care vor primi ajutor si de la Politia Metropolitana din Polonia.

„Se va efectua un filtru la intrarea in Capitala, suporterii vor fi controlati, verificati iar pe durata sederii in Bucuresti vor patrula jandarmi in zona Centrului Istoric” a spus Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, citat de Mediafax.

In 2011, la ultima vizita a polonezilor in Bucuresti, s-au inregistrat mai multe incidente intre suporterii Legiei si cei ai Rapidului.

Partida tur din cadrul play-off-ului Ligii Campionilor, dintre Steaua si Legia Varsovia, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Nationala.

– See more at: http://sport.rol.ro/peste-2-000-de-ultrasi-polonezi-asteptati-la-bucuresti-265061.html#sthash.yy9tHGQK.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.