Comisia de licitaţie din cadrul Primăriei Floreşti a stabilit cîştigătorul licitaţiei pentru construirea noii grădiniţe din comună. Dintre cele 20 de oferte depuse, reprezentanţii administraţiei floreştene au declarat cîştigătoare firma care a propus realizarea investiţiei pentru suma 3,671462 de milioane de lei, banii provenind în exclusivitate de la bugetul local al comunei.

„După o muncă asiduă – am avut 20 de oferte -, iată, avem un cîştigător la licitaţie. În Floreşti avem un spor demografic deosebit, ceea ce va duce în următoarea perioadă la o creştere constantă a numărului de preşcolari”, a declarat primarul Horea Șulea.

Grădiniţa, care va fi ridicată pe un teren de lîngă Primăria Floreşti (str. Ioan Rus), va avea o suprafaţă construită de 969 mp (suprafaţă teren 2.829 mp), o suprafaţă desfăşurată de 1.929 mp, iar cea utilă va fi de 1.651 mp. Construcţia va avea, în plan, formă dreptunghiulară, cu dimensiunile de 48,30×21,60m. Pentru a răspunde cerinţei beneficiarului s-au prevăzut 12 săli de grupă de gradinita, cu o capacitate maximă de 20 copii fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here