Procurorii DIICOT au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 3 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că, inculpații au desfășurat activități de comercializare de droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza județului Cluj.
La data de 20.01.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sălaj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Sălaj au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a unuia dintre inculpați, în timp ce încerca să comercializeze cantitatea de aproximativ 10 grame de cannabis.

La data de 20.01.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sălaj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Sălaj au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliară, în urma căreia au fost ridicate 50 de grame de cannabis, 15 pliculețe transparente prevăzute cu închizătoare tip zip-lock ce conțineau o substanță albă sub forma unor cristale, 28 de plicuri transparente care conțineau urme de cannabis, un mugure de cannabis, resturi de țigări confecționate artizanal, 23 de comprimante de medicamente, precum și suma de 2.500 de lei.

La data de 20.01.2021, Tribunalul Sălaj a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Menumorut Voievod” Sălaj și Grupării de Jandarmi Mobile ”Ștefan Cicio –Pop” Cluj Napoca, conform comunicatului DIICOT.

Citește și: DIICOT patru percheziții la o persoană suspectă de pornografie infantilă și corupere de minori

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here