Primăria Cluj Napoca a anunțat că la creșele publice s-au suplimentat 352 de locuri, listele fiind publicate în cursul zilei de azi.
„Vreau să vă dau o veste bună. Astăzi, 1 octombrie, se va publica lista cu alte 352 de locuri care se alocă pentru copii în creșe. Și ajungem în total la 1397. Deci de astăzi se va face repartizarea electronică și se va afișa pe site repartizarea a încă 352 de locuri în creșă de pe lista de așteptare, astfel încât se diminuează substanțial numărul celor care doresc un loc în creșă și în consecință ne bucurăm că putem răspunde nevoii clujenilor, pentru că am reușit și să mai dăm în folosință creșă și să mai angajăm 35 de persoane – din banii clujenilor, trebuie să reținem acest lucru, ca creșele să își poată întreține activitatea cât mai mult”, a spus primarul Emil Boc în cadrul unei emisiuni radio.

În luna decembrie va fi gata o nouă creșă.

„În decembrie vom avea finalizată încă o creșă și vom putea începe procesul de recepție cu încă 90 de locuri, astfel încât, la începutul anului viitor alte 90 de locuri să poată fi oferite în creșă. Mă bucur de acest lucru și am spus că nu ne oprim până când acoperim toate nevoile”, a adăugat Emil Boc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here