Las Vegas este destinația ideală pentru cei care doresc să se distreze, dar este preferată și de mulți oameni care merg în luna de miere. E cumva de înțeles, fiind un oraș foarte ofertant. Dincolo de faptul că este un loc în care oamenii se distrează la jocuri de noroc, aici pot fi văzute mai multe obiective turistice foarte interesante.

Ceea ce era un deșert uriaș s-a transformat într-un loc în care luxul este la fiecare pas, iar Las Vegas a devenit una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. În primele 7 luni din 2021 a primit 16.8 milioane de turiști, iar numărul acestora continuă să crească. 

Iată care sunt cele mai populare destinații turistice din Las Vegas:

1. Hotelul Bellagio – Este unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din întreaga lume prin prisma fântânilor dansatoare care oferă un spectacol de neuitat. Totodată, la Hotel Bellagio oamenii mai pot vizita cea mai mare fântână de ciocolată din lume, un teatru construit pentru Cirque du Soleil și o gradină botanică spectaculoasă. De asemenea, Hotelul Bellagio mai este recunoscut la nivel mondial și pentru cazinoul său, în care se află peste 40 de mese de poker, alături de multe mese de ruletă, blackjack și numeroase păcănele. Acest hotel este faimos și pentru că aici a fost filmat Ocean’s Eleven, o producție de top din distribuția căreia au făcut parte nume precum Matt Damon, George Clooney și Brad Pitt.

2. Resortul Venetian Las Vegas – Pe Strip Las Vegas se află această copie în miniatură a Veneției. Hotelul a fost inaugurat în 1997 și este cu adevărat spectaculos. Oamenii au posibilitatea să admire arhitectura venețiană, să se plimbe pe canale cu gondola, să admire copia celebrului pod Rialto și operele de artă pictate pe tavan. În plus, aici se mai află un muzeu de ceară Madame Tussauds și este un loc în care sunt organizate foarte multe spectacole muzicale, ce amintesc de Italia.

3. Mirage Volcano – Un alt simbol pentru orașul Las Vegas este această fântână care imită un vulcan. Este un mixt de spectacol muzical, de lumini, culoare și efecte speciale ce merită văzut măcar o dată în viață. Mai multe „mingi de foc” sunt aruncate în aer la aproximativ 4 metri înălțime și se imită practic momentul în care lava părăsește vulcanul. În plus, aceste imagini spectaculoase sunt însoțite de o coloană sonoră ce face momentul și mai frumos.

4. Complexul Caesars Palace – Este o adevărată bijuterie arhitecturală, una dintre cele mai impozante din Las Vegas. Complexul Caesars Palace are 6 turnuri impresionante: Augustus, Centurion, Roman, Palace, Octavius și Forum. Totodată, este recunoscut și pentru faptul că e un loc în care se mănâncă bine, inclusiv celebrul bucătar Gordon Ramsay având un restaurant aici. Mai este un loc ce impresionează și prin centrele SPA pe care le deține.

5. Turnul Stratosphere – Acesta se află pe Las Vegas Boulevard și este cel mai înalt turn de observare din zona. În plus, în partea superioară a turnului se află și un restaurant ce oferă o imagine panoramică la adresa Las Vegasului. Locul este foarte ofertant, deoarece turiștii mai pot face SkyJump și pot trăi senzații tari în activități precum Insanity, Scream și Big Shot.

6. Paris Las Vegas – Un alt hotel spectaculos situat pe Las Vegas Strip, care imită elemente din capitala Franței. Printre acestea se află copii ale Turnului Eiffel, Arcului de Triumf, La Fontaine de Mers și Le Theatre des Arts. Totodată, arhitectura hotelului este inspirată din cea a Operei din Paris și a muzeului Luvru. Paris Las Vegas mai este recunoscut și pentru piscina aflată pe acoperișul hotelului.

7. Complexul Flamingo – Un alt punct de atracție special din Las Vegas este acest complex inspirat din două dintre cele mai populare destinații din SUA: South Beach și Miami. În acest complex se pune accentul pe relaxare, astfel că aici sunt disponibile o piscină uriașă în aer liber, centre de masaj și wellness, SPA și multe altele. În plus, Complexul Flamingo mai deține și o mulțime de restaurante inspirate din cele mai importante bucătarii.

8. Treasure Island – Insula Comorilor este situată imediat la intrarea pe Strip. Are un design inspirat din lumea lui Robinson Vegas și este un loc în care oamenii pot admira corăbii și pirați. De asemenea, este un loc în care oamenii se pot da cu trenulețul până la insula cu comori. Desigur, într-un design autentic, oamenii pot găsi zona de casino, dar și piscine, magazine și numeroase restaurante.

Iar dacă ajungi în Vegas merită să încerci și un tur cu elicopterul deasupra orașului, mai ales că prețul pentru 2 ore este de aproximativ 90 de dolari. Experiența merită din plin, peisajele fiind de-a dreptul spectaculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here