Sezonul cald vine cu tendința de a face foarte multe schimbări, nu doar în ceea ce ne privește pe noi, ca persoane, stilului de viață sau locului în care suntem, dar și în aspectul nostru fizic. Dacă o coafură nouă, este o schimbare pe termen lung, iată că există lucruri mult mai simple la care poți apela, pentru a te bucura de schimbare în această perioadă și nu numai. 

Cu siguranță, una dintre cele mai simple metode prin care te poți ține de tendințe sau face modificări rapide, în aspectul și starea ta de spirit, sunt unghiile. 

Prin intermediul manichiurii, al nuanțelor, modelelor sau matrițelor pe care le vei folosi în crearea manichiurii perfecte, pe care le găsești pe GEOLENN.COM, vei putea să faci schimbări ori de câte ori îți dorești, în această vară. 

Nu contează că în anumite perioade simți nevoia de a ieși în evidență, de a fii strălucitoare sau romantică, toate aceste emoții le poți exprima acum, prin intermediul nuanțelor și modelelor de pe unghiile tale. 

Iată 11 tendințe în manichiură din care să te inspiri în această vară și pe care să le ajusetezi în funcție de personalitatea ta. 

Albastru

O nuanță  lejeră de albastru deschis, care te duce cu gândul la mare, la cerul senin, la realxare, este una care nu va lipsi nici în această vară din trendurile saloanelor de manichiură. Nu ai cum să nu iubești această nuanță, fie că o folosești în combinație cu alte culori și imprimerui, fie că vrei să te bucuri de ea, în totalitate. 

Peisaje 

Natura a devenit un trend în foarte multe arii a vieții, de la design interior, la machiaj, la stilul de îmbrăcăminte și acum se regăsește inclusiv în tendintele manichiurii. De la peisaje cosmice, la peisaje ale naturii, plaje, scoici, frunze sau chiar valuri ale mării, toate le ve putea purta în această vară. 

Lapte și cafea cu lapte

Nuanțele de alb laptos, bej capucino sau roz pudrat aduc un stil romantic, ușor de vară, care se poartă din ce în ce mai mult. Combinația de nuanția și de modele nu are limite, deci, dacă le iubești, le poți folosi de mai multe ori, cu garanția, că manichiura ta va arată de fiecare dată, diferit. 

Unghii lungi 

Deși nu putem spune că anumtie forme ale unghiilor au ieșit din trend, în această vară, unghiile lungi par să fie în topul referințelor. Fie că vorbim de unghiile migdala sau stilleto acestea pot fi cu adevărat impresionante, în orice nuanță sau imprimeu. 

Negru

Clasicul negru nu va fi detronat, cel mai probabil, niciodată, datorită sentimentului pe care ți-l oferă. Indiferent că optezi pentru un negru simplu strălucior sau mat,  sau în combinații fascinante de vară, acesta este acel accent de eleganță, putere și mister, pe care nici o altă culoare, nu îl va oferi. 

Cucubeu

Pentru acele personalități exuberante și acele femei care știu să se exprime, machiura colorată este cea care va povesti cel mai bine, acest lucru. Combinația de culori, nu ține cont de nici o regulă ci doar de un aspect cu totul ieșit din comun. 

Stikere

De la cele simple, la cele care exprimă anumite mesaje sau pur și simplu o grafică cu totul aparte, stikere transformă orice manichiură într-una cu adevărat spectaculoasă. Lasă-te inspirată în această vară de miiile de posibilități la care poți apela și descoperă bucuria de a fi unică, de fiecare dată. 

Baby boomer

Manichiura french a revenit în trend într-o formă inedită, spectaculoasă prin intermediul Baby Boomer. Cu un efect total aparte, pe unghiile lungi, aceasta se potrivește chiar și pe o lungime medie și poate fi reinterpretată în nuanțe diverse și cu accesorii inedite. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here