In plenul sedintei ordinare a Consiliului Judetean punctul culminant s-a dovedit a fi cearta dintre directorul Aeroportului International Avram Iancu, David Ciceo, si presedintele institutiei judetene, Mihai Seplecan.

Conflictul a izbucnit de la proiectul de hotarare de pe ordinea de zi cu privire la schimbarea lui David Ciceo din functia de presedinte al Consiliului  de Administratie. De altfel, in schimbul de replici dure, Seplecan a explicat ca Ciceo l-ar fi amenintat cu presiune asupra mass media si a consilierilor judeteni pentru a nu reusi sa promoveste acest proiect. Ba mai mult, Ciceo l-ar fi santajat pe Seplecan sub forma ca daca va face demersuri impotriva sa, va ajunge mai rau decat fostul presedinte al Consiliul Judetean din Iasi, Adomnitei, care a avut probleme penale.

 

Dupa  respingerea proiectului ce l-ar fi scos din functia de presedinte al CA pe David Ciceo, cel din urma a iesit pe hol pentru a da declaratii cu privire la colaborarea cu  Mihai Seplecan.

 

Nici presedintele judetului nu s-a lasat mai prejos. Acesta a lansat acuzatii la adresa lui Ciceo si a explicat ca i s-au facut mai multe inscenari de-a lungul timpului.

 

Amintim că săptămâna trecută senatorul Marius Nicoară, co-președinte al PNLla nivel județean, a convocat o ședință de Birou Permanent Național, pentru a discuta despre retragerea sprijinului politic a președintelui județului, Mihai Seplecan. ”Eu am fost ales de vechiul PNL, de 135 de viceprimari, primari și președinți de organizații locale, dintr-un total de 150. Funcția de președinte al Consiliul Județean e poziția vechiului PNL și e valabilă până în 2016. Senatorul porno a convocat cele două birouri ale noului PNL, din care fac parte 120 de oameni. La ședință au fost prezenți doar 66 de membri, adică doar 55% din cei ce trebuiau să vină. Și asta cu tot cu cei din PDL. Practic Marius Nicoara m-a îndepărtat cu mâna PDL. A vândut PNL-ul vechi PDL-ului”, a declarat atunci Seplecan.

 

Citește mai multe despre ultima ședință AICI:

PSD, de partea lui SEPLECAN în cearta cu Tuluc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.