Pentru că vrăbiuțele zboară prin jurul politicienilor, cea mai recentă bârfă vine…de peste ocean. Favoritul liberalilor( sau cu alte cuvinte singura propunere …să zicem demnă…) pentru a-l înlocui pe Mihai Seplecan la conducerea Consiliului Județean Cluj…a plecat cu barca. Nu, nu glumim… Marius Mînzat a plecat la pescuit în Canada. Și ca să poată să bea în liniște și-a luat și șoferul de la Apele Române cu el, sau șoferul l-a luat pe el. 

manzat 2

Astfel că, umil și lăudăros, Virgil Vereș, șoferul lui Mînzat, angajat la Apele Române a postat pe pagina sa personală de Facebook, o mulțime de fotografii cu capturi de pești mari. Într-una din ele îl zărim și pe Marius Mînzat, actualul consilier județean.

Sincer să vă spunem…vrăbiuțele noastre au fost tare supărate când au văzut Mînzat și Vereș fac echipă peste ocean pentru a măcelării peștii americani. Oare așa fac și în România, în politică? Să ți se rupă sufletul și inima când vezi „trofeul” ăstora. Ne întrebăm și dacă e legală acțiunea acestora… Noi l-am sunat pe Mînzat să de povestească puțin despre această pasiune, dar telefonul i-a fost închis.

manzat

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.