Unul dintre cele mai mari festivaluri de sporturi digitale din țară, la care participă 500 de jucători din întreaga lume, începe astăzi la Cluj.

Organizatorii DreamHack au rezervat și o sumă generoasă pentru premii, respectiv 300.000 de dolari, care vor fi oferite celor care vor ieși câștigători la finalul celor patru zile de festival.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de organizatori, punctul forte al festivalului digital va fi turneul Major de CS:GO — DreamHack Open. În cadrul acestuia, cele mai bune 16 echipe de CS:GO din lume se luptă pentru trofeu și premii totale de 250.000 de dolari. O echipă multinațională formată din 14 analiști și comentatori celebri va fi prezentă în studioul DreamHack Cluj-Napoca. Meciurile vor fi transmise live, pedreamhack.tv și twitch.tv/dreamhackcs.

De asemenea, turneul de HearthStone PGL Winter Tavern Tales 2015 adună 128 de jucători din țară și străinătate, care se vor întrece pentru premii totale de 25.000 de dolari. Dintre cei 128 de concurenți doar 16  vor avansa  în play-off, care se va desfășura în sistem bracket single-elimination, Best of 5, unde orice greșeală va însemna eliminarea din turneu.

O altă atracție a festivalului vor fi jocurile, workshop-urile și dezbaterile de Cosplay, pentru care se vor oferi premii în valoare de 8.000 de dolari. Organizatorii au anunțat că toți cosplayerii care vin costumați au acces gratuit la DreamHack Cluj-Napoca 2015. Cele mai bune costumații vor fi decise de un juriu format din patru persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.