În urmă cu câteva zile, Serviciul Teritorial Cluj al COMPANIEI NAȚIONALE DE TRANSPORT AL ENERGIEI ELECTRICE TRANSELECTRICA S.A. a semnat un contract adițional la un contract de servicii de pază și protecție încheiat cu SC Mike Security Group. Valoarea acestui act adițional este de 250.803 de euro, plus TVA.

În 2011, Transelectrica a încheiat un contract pentru servicii de pază cu societatea Mike Security Grup. Contractul de la Cluj a fost de circa 200.000 de euro, dar la nivel naţional contractul cu această firmă s-a ridicat la peste un milion de euro. Pe de altă parte, tot în 2011, Ionela Valerica Durain Dima, administratorul aceastei firme la data respectivă, a fost trimisă în judecată de către DNA Timişoara pentru deturnare de fonduri. Fosta patroană a firmei Mike Security Group a fost acuzată de fals în înscrisuri sub semnătură privată, într-un dosar care-l vizează pe primarul comunei Fîrliug, judeţul Caraş Severin, pedelistul Ioan Borduz. Potrivit DNA, primarul a deturnat, în anul 2007, suma de 53.727,47 euro din fonduri PHARE şi 75.343,82 lei, din bugetul de stat, bani alocaţi unui proiect româno-sârb, numit Reţeaua transfrontalieră de sprijin pentru dezvoltarea agriculturii, patroana firmei Mike Security fiind una din beneficiarele ilegale ale fondurilor europene. Potrivit presei bănăţene, primarul Ioan Borduz este finul lui Sorin Frunzăverde.

În momentul de față compania este deținută de PISTOL IVAN VIOREL CALIN MARIAN , acționar majoritar și BIZAU VIOREL IONUT.

2 COMENTARII

  1. Aceste servicii de paza sunt adevarate metode de sifonare a banilor…ele sunt cuprinse intro anexa 2b conform OUG 34/2006 privind achizitiile care spune ca pt astfel de servicii nu este obligatorieborganizarea unei licitatii si se pot atribui direct…la fel e si cu consultants juridics

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.