În această seara peste 100 de persoane au fost luate drept ostatici de teroriști în timpul meciului Franța-Germania. Un fost student al Universității Tehnice din Cluj ne dezvăluie cum au fugit spectatorii în timpul meciului.

„Nu știm exact ce s-a întâmplat. S-a auzit o explozie și am fugt cu toții! Eu mai am trei stații până la locul unde sunt cazat și deja se transmite prin radio ca anumite străzi sunt închise” explică acesta.

Ziarele precizează faptul că meciul de fotbal a fost oprit iar majoritatea spectatorilor au ieșit pe teren. Potrivit unor date aparute, autorii unuia dintre atacurile armate comise vineri seara în centrul Parisului strigau „Alahu Akbar” ( Allah este cel mai mare-n. Red) în timp ce trăgeau cu armele automate.

Conform stirileprotv.ro oficiali americani din serviciile de securitate consideră ca seria de atacuri care au avut loc la Paris au fost, cel mai probabil, coordonate, conform primelor informații.Stade du France a fost înconjurat de trupe ale forțelor de ordine, iar spectatorii s-au refugiat pe gazon. Cel puțin 30 de oameni și-au pierdut viață în urma acestui atac!

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.