Tânăra care se mândrește cu marele său premiu este Romina Sabou. Ea a prezentat România la cel mai important concurs de profil din lume, HCF Trophy. Ea s-a clasat printre primii 10, în final câștigând premiul cel mare.

Haute Coiffure Francaise Trophy este cel mai important eveniment-concurs mondial de coafură. Evenimentul a avut loc la Carousel du Louvre din Paris, unde au fost prezenți peste 600 de hair stiliști din mai multe colțuri ale lumii. Cei 10 rămași au fost desemnați cei mai buni din lume, iar clujeanca noastră s-a clasat pe primul loc.

Tânara a realizat în cadrul concursului o coafură (tunsoare și culoare) cu ajutorul unor tehnici speciale.

„Ceea ce am realizat pentru acest concurs a fost o tehnică Vidal Sasson, tipic londoneză , care este foarte migăloasă şi necesită mult timp.”, a declarat Romina înainte să plece la Paris, pentru paginadelifestyle.ro.

Romina activează în acest domeniu de 12 ani, iar în prezent lucrează ca Master Stilist la salonul Boudoir Studio din Cluj-Napoca. Este specialistă în schimbări de culoare și blond și la tuns scurt și lung, dar mai ales cele extravagante.

„În meseria de coafor pentru mine cuvântul plictiseală nu există. Aş putea să coafez zi-noapte fără oprire. Ba chiar aş fi şi chiar sunt când fac acest lucru mult mai relaxată. Ce anume îmi place atât de mult ? Faptul că nu eşti îngrădit între nişte şabloane şi în unele cazuri trebuie să-ţi pui în funcţiune imaginaţia. Clienţilor le place unicitatea, noutatea iar pentru mine asta e o provocare în plus.”, scrie în descrierea ei pe site-ul Boudoir.

poza-romina-768x625

Sursă: http://paginadelifestyle.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.