Un apartament de pe strada Fântânele din Grigorescu a fost afectat de o explozie puternică, în cursul dimineții de duminică, la ora 6.00.Din primele informații, ar fi vorba despre o acumulare de gaze la un apartament de la parterul unui bloc. În momentul în care proprietarul a aprins lumina, s-a produs o explozie puternică.O tânără a fost rănită grav în urma acestui incident. Apartamentul este serios avariat, dar și cele învecinate au suferit pagube, anunță ISU Cluj.

bloc grigorescu explozie

Explozia s-a produs la parterul unui bloc de 10 etaje. A fost afectat semnificativ apartamentul respectiv, dar și unul învecinat, fiind distruse lucrurile din interior, dar și geamurile. Alte cinci apartamente au fost afectate, dar au pagube mai mici. În plus a fost distrusă ușa de la scara blocului și cea de la lift.

bloc grigorescu explozie1

 

Mașinile aflate în parcare, noi am numărat 24 de auoturisme, au fost afectate, de la parbrize sparte la zgârieturi.

 

bloc grigorescu explozie2

O persoană de 30 de ani, este vorba despre o tânără, a fost rănită grav în urma exploziei și a fost dusă la UPU. Alte două tinere, din același apartament, au fost rănite ușor. Una s-a tăiat la picioare când a ieșit din apartament, iar alta la umăr când a lovit ușa pentru ieși”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

bloc grigorescu explozie3

Pompierii clujeni suspectează o acumulare de gaze ”cel mai probabil de la aragaz sau de boiler. Când s-a dat drumul la energia electrică, bucătăria a fost afectată de o explozie puternică”.

Sursa: stiridecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.