După inundaţiile în urmă cu două zile de pe Calea Sopor, primarul Emil Boc s-a dus la faţa locului să vadă cum stau lucrurile, a postat fotografii pe Facebook şi le-a promis locuitorilor că le modernizează strada.
Pregătindu-şi terenul pentru campania electorală, marţi, primarul Emil Boc s-a deplasat pe Calea Soporului, s-a fotografiat şi a pus pozele pe Facebook împreună şi cu promisiunea asfaltării străzii. De 20 de ani, Calea Sopor nu a fost niciodată asfaltată. Strada, lungă de patru kilometri, se transformă într-o mare masă de noroi după ce plouă. Mai rău, după o ploaie serioasă, apar şi inundaţii, cum a fost marţi seara când a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a scoate apa din curţile oamenilor.
După inundarea străzii, clujenii au adus din nou în atenţia autorităţilor locale problema străzii Soporului.
“Nu am solicitat asfaltarea pentru că se invocă lipsa canalizării (deşi e incredibil ca într-un oraş de cinci stele să existe încă străzi fără utilităţi), ci doar lucrări de întreţinere. Drumul este impracticabil, maşinile personale se defectează frecvent, deoarece nu există transport în comun”, a scris, într-o sesizare pe internet, Anca Radu, o clujeancă de pe strada Soporului.
Aceasta amenință Primăria că o va da în judecată.
“Din 2004, promiteţi că veţi rezolva problema acestui drum. Am solicitat să reparăm drumul în regie proprie, fără să mai plătim impozite o perioadă de timp, dar nici asta nu se poate, e domeniul public”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.