Consiliul Local face risipă de bani. A alocat pentru un concert aproape 23 de mii de euro, în condițiile în care spectacolul nu este gratuit, iar biletele sunt destul de scumpe. 

Marele artist, Jean Michel Jarre, va concerta la Cluj, pe 11 noiembrie, la Sala Polivalentă. Primăria a alocat inițial 50.000 de lei pentru acest concert, însa, ulterior, Consiliul Local a decis să dublze suma. Așadar, Primăria lui Boc subvenționează cu 100.000 mii de lei, ceea ce înseamnă aproape 23 de mii de euro.

Oare să fie campania electorală motivul?

Reamintim faptul că Buta a ”mixat” banii primăriei pentru UNTOLD 

Gazeta de Cluj a publicat faptul că Primăria Cluj-Napoca a sponsorizat afacerea Untold cu peste 2,7 milioane de lei, pentru ca la bugetul local să se întoarcă aproape 60.000 de lei.

Schema prin care s-au ”sifonat” cei 2,7 milioane de lei a fost simplă, dar ”şpriţul” a ieşit destul de tare. Primăria Cluj-Napoca, ca să îşi justifice incompetenţa în gestionarea proiectului Cluj-Napoca Capitala Europeană a Tineretului, a pompat bani, în special, pentru organizarea unui eveniment major: Festivalul Untold 2015. De acest eveniment s-a ocupat Federaţia Share, la conducerea căreia a aterizat Bogda Buta, un ”client” vechi de-al primăriei prin colaborarea pe care o avea prin intermediul Fundaţiei Omnipass cu care municipalitatea clujeană toacă bani de câţiva ani.

Cu alte cuvinte, după ce primăria Cluj-Napoca a investit bani în promovarea şi organizarea unui festival de pe urma căruia s-au câştigat câteva milioane de euro, Buta cu Gadola şi-au făcut o firmă care se numeşte Untold şi are ca obiect de activitate ”Activităţi suport pentru interpretarea artistică”. De altfel, potrivit OSIM, Bogdan Buta şi-a înregistrat pe numele lui mărcile ”U Untold” şi ”Untold Festival”, aşa că organizarea festivalului Untold 2016, ale cărui bilete s-au şi vândut, trece prin portmoneul lui Buta.

Citește și După ce au ”sifonat” câteva milioane, șefii Untold se dedulcesc iar la banii clujenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.