O clujeancă și-a exprimat nemulțumirea în legătura cu construirea de blocuri din cartierul Dâmbul Rotund. Aceasta îi aduce acuzații grave lui Emil Boc, sugerând că primarul este corupt.

”Domnule Boc, cartierului Dâmbul Rotund i-ați pus gând rău? Nu vă place pentru că este format numai din case, iar acum dați liber la construire blocuri de 28 m înălțime? S-a făcut o dezbatere publică adevărată pe tema asta, ați informat populația din zonă? Personal am fost la primărie, dar nu a transpirat nimic, atât mi-au spus doar că este zonă industrială și că este ”în schimbare”! Cum ați permis cuiva să tragă cu pixul peste casele oamenilor și să deseneze blocuri? În zonă nu sunt locuri neconstruite unde să se facă blocuri! Interesele cui le serviți??? Când o să se termine cu corupția, că deja i-am depășit pe bucureșteni?”, a scris Elena pe domnuleprimar.ro

Mesajul pe Domnuleprimar.ro este un serviciu ce constă în oferirea posibilității tuturor vizitatorilor de a completa sesizări legate de activitatea autorităților locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.