La începutul anului, în cartierul Dâmbul Rotund a fost o adevărată revoltă a pensionarilor care au decis că nu mai vor să plătească impozite față de Primărie până când nu li se asfaltează străzile. Dincolo de faptul că oamenii care locuiesc în acest cartier așteaptă să li se soluționeze problema, mai nou, tot în cartierul Dâmbul Rotund, Primăria a dat aprobare de construire a unor blocuri înalte de 28 de metri. Locatarii se plâng de faptul că nu a existat nicio dezbatere publică în acest sens, că dintr-odată au aflat doar că peste casele lor se vor construi blocuri. Cu privire la această situație, reprezentanții Primăriei solicita să li sesizeze problemă punctual, alminteri, nu pot oferi un răspuns concret

O clujeancă se plânge de situația locatarilor din Dâmbul Rotund. Nu doar că în zonă sunt multe străzi neasfaltate, dar, mai nou locatarii au fost informați că se vor construi blocuri de 28 de metri înălțime în locuri unde deja se află case.

strazi_neasfaltate_rubinului_perlei_viile_dambu_rotund03-eo_0

”Domnule Boc, cartierului Dâmbul Rotund i-ați pus gând rău? Nu vă place pentru că este format numai din case, iar acum dați liber la construire blocuri de 28 m înălțime? S-a făcut o dezbatere publică adevărată pe tema asta, ați informat populația din zonă? Personal am fost la Primărie, dar nu a transpirat nimic, atât mi-au spus doar că este zonă industrială și că este „în schimbare”! Cum ați permis cuiva să tragă cu pixul peste casele oamenilor și să deseneze blocuri? În zonă nu sunt locuri neconstruite unde să se facă blocuri! Interesele cui le serviți??? Când o se termine cu corupția, că deja i-am depășit pe bucureșteni?”, se plânge doamnă Elena pe domnuleprimar.ro.

Cu privire la problema dânsei, reprezentanții Biroului Mass-Media oferă un răspuns incert și ocolitor cerând mai multe detalii.

”Va recomandăm să sesizați punctual problema, astfel încât să vă putem furniza un răspuns. În cazul în care doriți să reclamați o anumită construcție, vă recomandăm să transmiteți un e-mail în acest sens pe adresa de email registratura@primariaclujnapoca.ro, în atenția Direcției Generale Poliția locala”, i-au răspuns reprezentanții Primăriei.

După ce clujeanca le-a scris că este vorba despre Corneliu Coposu și Calea Baciului, această nu a mai primit niciun răspuns

Sursă: Ziar de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.