Peste 700 de locuri de muncă și stagii plătite de practică în domeniul IT sunt oferite la Cluj. Alături de campaniile de recrutare, și concursuri și competiții contra-cronometru de programare sunt programate în ­cadrul Târgului de Cariere în IT, care a început ieri și continuă și azi în Cluj-Napoca. Evenimentul are loc la Sala Polivalentă între orele 10.00-16.00 și se ­adresează atât specialiștilor, cât și pasionaților IT. Accesul este gratuit pentru toți candidații.

Potrivit românialiberă.ro, târgul de Cariere în IT reu­nește peste 40 de companii precum Accesa, Intacct Development, Accenture, Bosch, Coresystems Software, Emerson, Garmin, Moqups, msg systems Romania, National Instruments, Porsche Engineering, Siemens, Steelcase sau Welocalize.

Candidații discută cu angajatorii, au loc mini-interviuri, iar participanții pot beneficia de consultanță în carieră, internshipuri în țară și străinătate și pot participa la un concurs la care pot câștiga un smartwatch LG.

Aproximativ 5.000 de candidați au participat marți și miercuri la Târgul de Cariere Cluj Global, organizat de aceeași echipă care organizează Târgul de Cariere în IT. Evenimentul a reunit la Cluj peste 60 de companii din domenii variate de activitate, de la auto&automotive până la resurse umane, marketing, financiar, chimie, relații cu clienții, retail, inginerie și altele. Companiile au oferit mai mult de 1.300 de oportunități de carieră. Printre companiile care au recrutat se numără Arvato Bertelsmann, Emerson, Fapte, Genpact, Lidl, Yardi Systems, Absolute Jobs, Bombardier, Bosch, Bosch Rexroth, buw, CSi, E.ON Business Services, Kaufland, McDonald’s, Office Depot, Porsche Engineering, Steelcase, Sykes, Welocalize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.